Yeni Apple bombası bu mu?

Aylardır üzerinde konuşulan yeni Apple bombasından sızdığı iddia edilen resimler içeride...

Yeni Apple bombası bu mu?

Daha önce de duyurduğumuz gibi söylentilere bakılırsa Apple bu yıl iPad'in küçük bir modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şimdi de Çin çıkışlı web sitesi apple.pro'da ortaya çıkan resimlerin yeni cihazın arka yüzüne ait olduğu iddia ediliyor.

Site iki resim yayınlamış. Resimlerde klasik iPad görüntüsüne sahip ama kamerası eksik bir cihaz gösteriliyor. Görüntülerin gerçek olup olmadığı bilinmiyor ama eğer gerçekse şirket eski iPad tasarımına dönmüş demektir çünkü ilk "büyük" iPad'in arka cephesinde de kamera yoktu. Yine de tahminler Apple'ın bir ekran üstü kameradan vazgeçmeyeceği yönünde çünkü şirket görüntülü sohbet yazılımı FaceTime'a çok büyük önem veriyor.

iPad mini'nin teknik özellikleri hakkında şu ana kadar doğrulanamamış bazı haberler çıkmış durumda. Korean Times'a göre Mart ayında Apple ile anlaşmalar konusunda görüşmüş olan bir Samsung yetkilisi, şirketin 7,85 inçlik ekranlar ısmarladığını söyledi. İki şirket arasındaki patent savaşına rağmen Samsung halen Apple iPad'in en büyük tedarikçileri arasında yer alıyor. Örneğin Retina Display ekranları Samsung tarafından üretiliyor.

Okuyucu Yorumları