Yeni ASUS Notebook A6N Serisi Duyuruldu

Dünyanın önde gelen yüksek performanslı Notebook üreticisi ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), bugün A6 Notebook serisini duyurdu. Yeni seride bütünleşik Web kamerası, mikrofon ve sadece ASUS ürünlerinde bulunan GameFace Live özellikleri sunuluyor.

Yeni ASUS Notebook A6N Serisi Duyuruldu

A6 serisi 16:10 ölçekli 15.4 inç ekran ve güçlü grafik kartı ile film izleme ve grafik ağırlıklı uygulamalar için çok uygun bir platform.

Bütünleşik Webcam ve mikrofon

Evde, bir otel odasında, café’de ya da havaalanında olun eğer Internet bağlantısı var ise A6N serisi kullanıcıları video konferans ile tüm dünyaya ek bir donanıma gerek kalmadan ulaşabilir. Kamera ve mikrofon için ekstra para ödeme ya da en basitinden bu ek yük derdinden A6 serisi ile kurtulmak mümkün.

GameFace Live – Kendi takımınızı ya da karşıdakileri görün ve konuşun

Etkileşimli ve daha heyecanlı bir oyun deneyimi için A6N serisi GameFace Live ile donatıldı. Ürün dünyanın ilk multi oyunculu ses/görüntü çözümü sunan Notebook serisi. 8 oyuncuya kadar aynı anda bağlantı imkanı veriyor ve katılımcılara birbirini görme ve konuşma imkanı veriyor. Böylelikle oyuncular takım içi yönlendirmeleri daha kolay yapabiliyor, düşmanı daha kolay alt edebiliyor en önemlisi eğlenceli dakikaları kahkahaları ile paylaşabiliyor. Online oyunlar daha önce hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.

Güçlü İşlem Yeteneği ve Güçlü Grafikler

A6N serisi geliştirilmiş Intel® Pentium® M 715-765 işlemci ve güçlü grafik çekirdeği ile donatıldı. A6N, Komplike multimedia uygulamaları ve 3D oyunların altından kolaylıkla kalkabiliyor.

İşletim Sistemini Açmadan Müzik Keyfi

ASUS Audio DJ sayesinde işletim sisteminizi açmadan da müzik keyfi yaşayabilirsiniz. Bir CD çalıcınınkine benzer control düğmeleri ile play, pause, stop, fast forward ve rewind işlemleri mümkün. Sadece CD’yi yuvasına yerleştirmeniz yeterli.

Detaylara Dikkat

16:9 Touchpad ile 16:10 geniş ekanın uyumu. Kullanıcılar bundan böyle imleci ekranın bir ucundan diğerine hareket ettirirken parmaklarını pad’den ayırmak zorunda değiller. Aralıksız tasarım sayesinde de bundan böyle Touchpad kenarlarında toz birikmesi problemi de önlendi.


Özellikler

Display: 15"/15.4“ XGA/WXGA
OS: Microsoft® Windows® XP Home/Professional
CPU: Intel® Pentium® M 715-765
HDD: 30/40/60/80
Chipset: Intel 855GME
Memory: DDR333, maks 1G
WLAN: 802.11b/g
Interfaces: 4 x USB, 1x TV-Out, 1 x Card-Reader (SD, MMC, MS, MS PRO), 1 x webcam
Dimension and Weight: 354 x 284 x 35.2mm, 2.6-2.85kg(4-Cell)

Okuyucu Yorumları