Yeni Bir Klavyesiz BlackBerry Geliyor!

Fiziksel klavyesi olmayan yeni bir BlackBerry telefon daha, raflara çıkmak için gün sayıyor!

Bir klavyesiz BlackBerry daha geliyor!

Çoğu kişi BlackBerry telefonları fiziksel QWERTY klavyeleri için sever, ama dokunmatik ekranların hissini sevenler sıradaki BlackBerry telefonundan hoşlanabilirler.

BlackBerry markasının şu anki üretiminden sorumlu TCL, BlackBerry KeyOne'a arkadaş bir cihaz çıkarmayı planlıyor. TCL küresel satış başkanı François Mahieu'ya göre, dahili klavyeden dokunmatik ekran uğruna vazgeçilecek.

Yeni BlackBerry telefonu biraz şok edici çünkü yalnızca firmanın imzası olan fiziksel klavyeden vazgeçmekle kalmıyor, yalnızca iki ay sonra da piyasaya çıkıyor. Cihazın planlanan çıkış tarihi Ekim ayı.

Mahieu, telefonun KeyOne ile hemen hemen aynı fiyatta olacağını söyledi, bu da 549$ oluyor; iPhone 7 veya Samsung Galaxy S8'den daha ucuz...

Buna karşın, yeni BlackBerry telefon firmanın diğer hesaplı ve sadece dokunmatik ekranlı Android telefonları olan BlackBerry DTEK50 ve DTEK60'a göre daha üst uç bir telefon olacak.

Mahieu, bunun klavyeden vazgeçme yönünde bir adım olmadığını söylüyor. Aksine, telefonların neredeyse hepsinin sadece dokunmatik ekranlı olduğu bir dönemde müşteri çekmek için akıllıca bir adım olabilir. Firmanın sunduğu cihazlara çeşitlilik katması iyi bir stratejiye benziyor.

Okuyucu Yorumları