Yeni bir sosyal ağ sitesi: Bizebiz.com açıldı

İş bağlantılarınızla bir araya gelebileceğiniz yeni bir sosyal ağ açıldı: Bizebiz.com...

Yeni bir sosyal ağ sitesi!

Bizebiz.com, sadece davetiye sistemiyle giriş yapılabilen iş dünyasına yönelik bir sosyal ağ sitesi olarak yayına başladı!

Davetiye sistemiyle üye olunabilen bizebiz.com da, mevcut iş kontaklarınızla bir araya gelerek iletişim kurabiliyor, iş çevrenizi genişletme şansını yakalayabiliyorsunuz. Site sadece iş hayatına yönelik hazırlanmadı. Yaşamın diğer alanında da ilgilendiğiniz bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Yurt içi ve yurt dışı haberler, tatil seçenekleri, emlak önerileri, aile, astroloji, eğlence, sosyal yaşam, güzellik, bakım, sağlık, kültür sanat, moda, otomobil, spor, outdooor gibi pek çok alanda istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.

Sorularınıza yanıt verecek uzmanlar ve çeşitli indirim fırsatları da sitenin kullanıcıya sunduğu olanaklar arasında yer alıyor.

Sitenin sunduğu hizmetler

Sitenin sunduğu hizmetler
İş kontaktlarınızla bir araya gelin

Sitenin sunduğu servis ve olanaklardan bazıları aşağıda yer alıyor.

Profil
Bizebiz.com'da iş ağınızı oluşturmaya profil oluşturmakla başlayabilirsiniz.
Eğitiminiz, iş deneyiminiz ve yeteneklerinizi belirterek kendinizi en iyi şekilde tanıtabilir ve gerçekleştirdiğiniz projeleri, hedeflerinizi, hobilerinizi istediğiniz üyelerle paylaşabilirsiniz.

Mesajlaşma
İş veya günlük hayattan tanıdığınız herkesle kolayca mesajlaşmak da bizebiz.com'un sunduğu kolaylıklardan biri. Bizebiz.com'daki mesajlaşma özelliği sayesinde eski ve yeni tüm bağlantılarınızla mesajlaşıp iletişim halinde olabilir, istediğiniz kişiye istediğiniz an ulaşma imkanına sahip olabilirsiniz.

Bağlantılar
İş dünyasında yeni bağlantılar kurmak son derece önemli. bizebiz'de sahip olacağınız bağlantı ağıyla iş çevrenizi genişletip istediğiniz kişilere kolayca ulaşabilirsiniz. Aynı sektörü paylaştığınız kişilerle şimdi sanal platformda da iletişimde olup, bütün bağlantılarınızdaki yenilikleri sadece tek bir kanaldan, bizebiz.com'dan izleyebilirsiniz.

İş ve eğitim ilanları
Bizebiz.com ilan sayfalarında bulunan size özel iş ve eğitim ilanlarıyla yeni iş fırsatlarını takip edip, kariyeriniz için en uygun olan eğitim olanaklarına göz atabilme şansınız var. Profilinizde belirttiğiniz iş veya ilgi alanlarına göre bizebiz.com'un size özel olarak derlediği iş ve eğitim ilanlarıyla hem kariyerinizi şekillendirebilir, hem de kendinizi geliştirebilirsiniz.

İsterseniz ücretsiz ilan verip size uygun bir çalışma arkadaşı bulabilir ya da verdiğiniz eğitim hizmetinin pek çok insana ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Fırsatlar

Fırsatlar
İş kontaktlarınızla bir araya gelin

Grup
Ortak noktanız olan kişilerle grup kurmak da bizebiz.com'da yapabilecekleriniz arasında.
Sektörel veya kişisel gruplara katılarak yeni şeyler öğrenip, kendi bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. İsterseniz kendiniz bir grup kurarak, grubunuzu yine kendiniz yönetebilirsiniz. bizebiz.com'da kurulacak gruplar sayesinde aynı iş alanlarına veya hobilere sahip olan, aynı lise veya üniversitelerden mezun olmuş üyeler birbirleriyle tekrar iletişime geçebilecek, şirketler ise bizebiz.com bünyesinde kurabilecekleri kapalı gruplarla kurumsal iletişimlerini tek bir noktadan, daha sağlıklı yürütebilecekler.

Paylaş
Sektörünüzde keşfettiğiniz yenilikler, ilginizi çeken makale, internet sitesi veya videolar, kısacası bağlantılarınızın dikkatini çekebilecek herhangi bir materyali bizebiz.com'da paylaşıp, paylaşımınız hakkında yapılan yorumlara göz atabilirsiniz. Ayrıca siz de bağlantılarınızın paylaşımlarını yorumlayabilirsiniz.

Size özel servisler
bizebiz.com'un sunduğu ''Size Özel Servisler'' ile ilgilendiğiniz konuları siz takip etmiyorsunuz, onlar sizi takip ediyor!
Ev, araba, tatil fiyatlarını merak ediyorsanız, Size Özel Servisler en uygun oto, emlak ve tatil fırsatlarını ayağınıza getirecek.
Dünyadaki ve sektörünüzdeki son dakika gelişmelerinden haberdar olmak istiyorsanız, profilinizi oluştururken seçtiğiniz kıstaslara göre hem sektörünüzden, hem gündemden, hem de günlük yaşamdan haberleri anında görebilirsiniz.
Katılabileceğiniz yeni etkinlikler arıyorsanız ise, bizebiz.com Etkinlik Takvimi ile ilginizi çekebilecek konser, gösteri, sergi, program gibi etkinlikler artık gözünüzden kaçmayacaklar.

Soru- Cevap
Hem sektörel hem kişisel konularda merak ettiklerinizi cevaplayacak uzmanlar bizebiz'de hizmetinizde olacaklar. Gerek işinizle, gerekse gündelik hayatınızla ilgili aklınıza takılan her türlü soruyu sorup, cevabını konunun uzmanından veya diğer bizebiz'lilerden alabilirsiniz. Dilerseniz de bilgi sahibi olduğunuz konularda bizebiz üyelerinin sorularını da, siz cevaplayabilirsiniz.

Fırsatlar

bizebiz size sadece kariyeriniz konusunda değil, hayatın her alanında yardım ediyor! Çeşitli kurumlar tarafından sadece bizebiz'lilere özel hazırlanan kampanya ve indirimleri takip edip, ilginizi çeken fırsatı anında yakalama imkanı elinizde!
bizebiz.com üyelerine sağlık-güzellik-bakım, spor-outdoor, kişisel gelişim-kariyer, eğlence sosyal yaşam, eğitim ve danışmanlık gibi çeşitli sektörlerde birçok kurumdan %40 'a varan indirimler var.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları