Yeni Call of Duty için ilk sızıntılar

Sıradaki Call of Duty oyunundan ilk görüntüler ortaya çıkmaya başladı!

Call of Duty'dan ilk sızıntılar!

Geçtiğimiz yıl Call of Duty: Infinite Warfare, Mayıs ayında sunuldu ve hızlı bir şekilde nefret topladı. Bu öfke o kadar fazlaydı ki, Activision bir açıklama ile cevap vermek zorunda kalmıştı. Tahmin edebileceğiniz gibi oyun pek başarılı olamamıştı ve firma, çeyreklik gelirini açıkladığında, oyunun bir sonraki sürüm ile köklerine geri döneceğini belirtti. Her ne kadar sıradaki oyun için resmi bir duyuru henüz yapılmış olmasa da, görünene göre bazı görüntüler internete sızmış durumda ve serinin bir sonraki üyesinin neler getireceği hakkında bazı fikirler vermekte.

İlgili haber: Activision: Call of Duty'yi Köklerine Geri Getiriyoruz


Sızan görüntüler, YouTube kanalı TheFamilyVideoGamers tarafından sunulmakta ve kanal, çeşitli görüntüleri içeren isimsiz bir e-posta aldığını belirtmekte. Oyunun adı şu anda Call of Duty: WWII olarak gözükmekte ve tahmin edilebileceği gibi oyunu tekrar İkinci Dünya Savaşı'na geri götürüyor. Bu görüntüler, birkaç posterin yanı sıra, oyun için olduğu söylenen çelik kutuları da içermekteydi.

Her ne kadar oyun için önümüzdeki birkaç ay boyunca oyun hakkında doğrulama alamayacak olsak da, Activision'ın DMCA şikayetleri ile sızan belgelerden yakınması, bu sızıntıya bir miktar güvenilirlik kazandırıyor.

Okuyucu Yorumları