Yeni çehresiyle War Rock karşınızda...

Yeni güncellemeyle birlikte War Rock'ta yeni bir seferberlik başlıyor. İşte yeni çehresiyle dev oyun

War Rock yenilendi!

Son güncelleme ile oyun-içi özellikler yepyeni bir görünüm kazandı.

Dünyanın lider oyun üreticilerinden K2 Network'ün yayımladığı ve günümüzün en popüler free2play online oyun noktalarından GamersFirst (www.gamersfirst.com), War Rock'ın yepyeni bir görünüme kavuştuğunu duyuruyor.
(http://warrock.gamersfirst.com/index.php)

Bu yeni güncelleme hem yeni hem de eski oyuncular için War Rock'a taptaze bir güç katıyor. Ekran üzerindeki yeni "Yardım" özellikleri, War Rock'ı ifade eden bu heyecanlı ve yüksek tempolu savaş oyununa oyuncuların kolayca girmesini sağlıyor. Kusursuz tasarımı ve görünümü sayesinde çevrimiçi dünya ile her zamankinden daha hızlı ve daha etkin iletişim kurulabiliyor.

Yeni güncellemeler ile ilgili görüşlerini dile getiren K2 Network Ülke Geliştirme Yöneticisi Gülümser Baran Şen, "Yeni güncellemelerle War Rock oyun keyfine çok değer kattığımıza inanıyorum. War Rock'ta yaptığımız son değişiklikleri sıraladığımızda oyuncuların oyundan daha fazla keyif almasını sağladık. Oyun çözünürlüğünü, login ekranını, seçenekleri, oda listelerini, lobiyi ve pazar alanını içeren yeni Kullanıcı Arayüzünün tamamı yepyeni bir görünüm ve duygu verecek şekilde yeniden tasarlandı. Oyuna yeni eklediğimiz çoklu karakter modları ile daha keyifli dakikalar geçirmelerini amaçladık. Ayrıca oyunun görüntü tarafında da çeşitli değişiklikler gerçekleştirerek, gölgeler ve özel efeklerle oyuncularımızın oyundan daha heyecan duymasını sağladık. K2 Network olarak her zaman önce oyuncular dedik ve oyuncularımızın çağrılarından yola çıkarak Teçhizat Haritasını da güncelledik. Artık oyuncular Explosive Mode'da oynayabilecekler. Buna ek olarak Decay isimli yeni bir harita daha sunuyoruz."

"Bu yeni güncelemelerin hepsi War Rock'ı yeni nesil MMOFPS oyunların arasına alırken hep dikkatleri çeken bir güç haline de getiriyor," diyen GamersFirst, Prodüksiyon Yardımcısı Enée Merriex şunları ekliyor, "War Rock ekibi olarak oyuncularımızın bizlerden istediği bu gibi yeni değişiklikleri onlara sunmuş olmaktan çok memnunuz."

War Rock yoğun ve hızlı savaşlarıyla adrenali yüksek, modern bir FPS (First Person Shooter – Birinci Bakıştan Vuruş), taktik oyunudur. Dünyanın en ölümcül silahları ile donanmış ve en tehlikeli araçlarını kontrol eden oyuncular havada, karada ve denizde olmak üzere hikaye ile şekillenen üç öldürücü oyun modunda saldırıya geçiyorlar. Oyun, ücretsiz oynanabiliyor (free2play) ve ücretsiz olarak indirilebiliyor (free2download). Dolayısıyla oyuncular vakit kaybetmeden dünyanın farklı yerlerinden diğer oyuncular ile mücadeleye başlayabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları