Yeni cepler yolda mı, değil mi?

Yeni cep telefonları üreteceği konuşulan dev şirket gerçekten telefon işine giriyor mu? İşte cevap!

Yeni cepler yolda (mı?)

Daha önce Palm'i satın alan ve son olarak Veer isimli WebOS'lu cep telefonu ile şansını deneyen HP, bu pazarda aradığını bulamamış ve WebOS'lu tüm cihazlarını; buna cep telefonu da dahil, üretimden kaldırdıklarını açıklamıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberimizde de söylediğimiz gibi, HP CEO'su Meg Whitman'ın bir kez daha cep telefonu üretmek konusunda ciddi düşündüğünden bahsetmişti.

Herkes HP'nin bir kez daha cep telefonu işine gireceğini konuşurken, Whitman yaptığı yeni açıklama ile şimdilik böyle bir durumun söz konusu olmadığını açıklığa kavuşturdu. Açıklama şu şekilde: "2013 yılının sonuna kadar cep telefonu gibi bir cihaz üretmeye niyetimiz yok. Ancak HP'nin bu pazarın dışında kalmayacağını da söyleyebilirim. Sadece geri dönüşümüz bu kadar hızlı olmayacak."

Kısacası HP, eninde sonunda cep telefonu pazarında şansını deneyecek ama bunun için çok da acelesi yokmuş gibi görünüyor. Söylentiler, HP'nin üreteceği yeni cep telefonlarında bir kez daha WebOS ile şansını deneyebileceği yönünde. Ancak işin içine Windows Phone veya Android'in girmesi de kimse için sürpriz olmamalı.

Okuyucu Yorumları