Yeni Chromecast İçin Detaylar Açığa Çıkıyor

Yeni Google Chromecast, Bluetooth ve daha güçlü bir Wi-Fi ile gelecek.

Yeni Chromecast'te neler olacak?

Google'ın 55 milyonun üzerinde sattığı bu aygıt için yeni bir sürüm yolda olabilir.

35 dolarlık fiyatı ile Google Chromecast, YouTube ve benzerleri platformdaki videoları büyük ekranlı TV'nize hızlı bir şekilde yansıtmak için kullanabileceğiniz orta bütçeli aygıtlardan biri. Sızdırılan yeni bir Amerika'nın Federal İletişim Komisyonu (FCC) başvurusuna göre, daha güçlü bir Wi-Fi bağlantısı ve Bluetooth eklenmiş yeni bir sürümü yakında piyasaya sürülebilir.

Yeni Chromecast İçin Detaylar Açığa Çıkıyor

Google'ın yeni Chromecast'i duyurup yeni bir etiketle mi piyasaya süreceği yoksa bu modelin de aynı isimle sessizce satışına devam mı edileceği belli değil. Bir görsele göre, şekil itibari aynı küçük disk şekilli cihaz olarak kalacak gibi görünüyor.

Her iki durumda da FCC'nin cihazın Bluetooth başvurusu için sertifikalandığını gösteriyor.

9to5Google, ilk olarak Chromecast'in gözden geçirildiğini Mayıs ayı başlarında FCC'de tespit etti, şu anda ise mevcut Chromecast'lerin Bluetooth eklemek için de güncellenebileceği ortaya çıktı. Çünkü anlaşılan o ki cihazlarda bulunan çipler Bluetooth'u zaten desteklemekteydi. Ancak, 9to5Google daha sonra Google'ın yasal nedenlerden dolayı bunu yapamayacağını gösteren başka bir FCC belgesi daha buldu.

Google'dan henüz konu hakkında bir açıklama gelmedi.

Okuyucu Yorumları