Yeni eğitim dönemine LinguaLeo ile başlayın

Çevrimiçi İngilizce eğitim platformu LinguaLeo'nun yeni avantajları, ilginizi çekebilir!

Yabancı diliniz yoksa...

Online İngilizce eğitim platformu LinguaLeo, yeni eğitim dönemini zenginleştirdiği içeriği ve yeni ortaklıkları ile karşılıyor. LinguaLeo, yeni ortaklıklarının ardından şimdi tüm üyelerine TOEFL ve IELTS sınavlarına hazırlık kurslarının yanı sıra, engVid ile video dersleri de sunuyor.

Uluslararası 9 milyondan fazla üyeye sahip LinguaLeo, Haziran 2014'den bu yana Türkçe arayüzü ile web ve mobil platformlarda kullanıcılarına hizmet sunuyor. Günlük konuşma örneklerinden, futbol terimleri ve seyahat edenlere özel İngilizce pratiklere kadar pek çok renkli içeriğe sahip LinguaLeo, okula dönüş dönemi olan Eylül ayı itibariyle akademik sınavlara hazırlık için TOEFL ve IELTS kurslarına ilave olarak, İngilizce telaffuz ve gramer geliştirmek için oluşturulan internet platformu engVid ile de ortaklık kurdu. engVid'in sağladığı imkanlar arasında TOEFL, IELTS ve TOEIC sınavlarına hazırlık çalışmaları da bulunuyor.

LinguaLeo'daki tüm engVid içerikleri sekiz farklı başlık altında kullanıcılara sunuluyor. Çok geniş bir yelpazeye sahip içerikler arasında iş İngilizcesi, genel kültür, iletişim, dil bilgisi, yazma ve uluslararası dil sınavlarına hazırlık gibi konular yer alıyor. Kullanıcıların şimdiden 240'tan fazla içeriğe erişimi bulunan platformu, haftada birkaç kez eklenen yeni içerikleriyle LinguaLeo içindeki abonelik sisteminden takip etmek mümkün.

engVid'in sunduğu içerikleri keşfedin

Yeni başlayan ve ileri seviyedeki öğrenciler için aynı oranda faydalı içerikler sunan engVid, video derslerinin içerikleri ve üniversite dersleriyle aynı seviyede kalmayıp benzersiz ve modern konuları da işliyor. IELTS ve TOEFL gibi uluslararası sınavlara gireceklerin bilmesi gereken zorlayıcı dil bilgisi kuralları, 10 öğretmen tarafından açıklayıcı ve anlaşılır bir şekilde anlatılırken, derslerde, doktor ve kuaför ziyaretleri gibi gündelik ve en çok ihtiyaç duyulan konulara odaklanılıyor. İngilizce çalışmalarını planlama ve bu dilde ustalaşma üzerine tavsiyelerde bulunan engVid, izleyicilerin aksanlarından nasıl kurtulacaklarını ve konuşma becerilerini nasıl mükemmelleştirebileceklerini de öğretiyor. Video üzerinden gerçekleştirilen derslerin içeriğine yazılı olarak da erişmek mümkün. Videodaki kelimelerin karşılıkları anında görüntülenebiliyor ve üyelerin daha sonra tekrar çalışıp pratik yapabilmesi için kişisel sözlüklerine eklenebiliyor. Videoların birçoğu interaktif alt yazılarla sunuluyor.

TOEFL ve IELTS sınavlarına hazırlanın

TOEFL ve IELTS sınavlarına hazırlanın

LinguaLeo, TOEFL sınavına hazırlık sürecinde kullanıcıların dil becerilerini ve kelime dağarcığını geliştirmenin yanında, kullanıcının sınav yapısını anlamasına odaklanıyor. TOEFL simülatörü, gerçek TOEFL sınavıyla bire bir örtüşen sınavlar hazırlamakla beraber, okuma, dinleme, konuşma ve yazma bölümlerinden oluşuyor. Yanıtlar, video dersleriyle ayrıntılı olarak açıklanıyor. LinguaLeo'nun TOEFL hazırlık programı, ana dil düzeyinde İngilizce bilen profesyonel öğretmenler tarafından hazırlanıyor. Eğitim kadrosu, stratejilerini test etmek ve son değişimleri takip etmek için sınavı üç ayda bir inceleyerek kursları yeniden düzenliyor.

LinguaLeo akademik ve genel amaçlı IELTS sınavları için hazırlık materyalleri de sunuyor. Uygulamalı sınav, resmi sınavla uyumlu şekilde dinleme, okuma, yazma ve konuşma olmak üzere dört bölüme ayrılıyor. Böylelikle kullanıcılar her alandaki eksikliklerini tamamlama şansı elde ederken, gerçek bir sınav ortamında da hazırlanma imkanı elde ediyorlar. Her bölüm 0 ile 9 arasında ayrı ayrı değerlendirildiğinden bu bölüm kullanıcılar için büyük önem taşıyor.

TOEFL hazırlık programına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

IELTS hazırlık programına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

engVid içeriğine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları