Yeni Facebook Sorunu Kullanıcıların Canını Sıktı

Facebook kullanıcıları, eşine de pek de rastlanmayan garip bir sorunla karşı karşıya.

Facebook'ta garip sorun

Son zamanlarda pek çok skandalla karşı karşıya kalan Facebook, yeni bir tuhaflıkla yüzleşmek zorunda. Benzerine daha önce Twitter'da rastladığımız sorun türlü garipliklere, can sıkıcı hatıraların gün yüzüne çıkmasına, hatta utanç dolu anlara (boş bulunup cevap yazarsanız) neden olabiliyor.

Peki nasıl bir sorundan bahsediyoruz? Eski mesajlar, "Yeni Etiketi" ile tekrar karşımıza çıkabiliyor. Facebook, 2015 yılında "Bugün ne olmuştu" tarzı bir organizasyon düzenlemişti. Kullanıcıların çoğu benzer bir operasyondan şüphelendi. Ancak böyle bir durum söz konusu değil. Eski mesajların neden su yüzüne çıktıkları bilinmiyor.

Facebook sözcüsü, teknoloji sitesi The Verge'e yaptığı açıklamada sorunu doğruladı. Sözcü, "Bazı kullanıcılarımız, geçmişten kalan mesajlarının tekrar ortaya çıktığını bildirdi. Maalesef bu gerçeği yansıtıyor. Sorunun farkındayız ve elimizden geldiğince çabuk üstesinden geleceğiz. Verdiğimiz rahatsızlık için, kullanıcılarımızdan özür diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Facebook platformunda her şeyde olduğu, mesajlar da "silmediğiniz sürece" süresiz olarak saklanır. Bu nedenle bu tür gariplikler, çok nadiren de olsa vuku bulabilir ve geçmişiniz sizinle yüzleşmek için geri dönebilir. Size tavsiyemiz, bazı mesajları tamamen silmeniz yönünde olacak.

Okuyucu Yorumları