Yeni Fast & Furious'tan Son Fragman

Fast & Furious serisinin spin-off filmi Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'ın nihai fragmanı yayınlandı.

Yeni Fast & Furious'tan son fragman

Hobbs ve Shaw ikilisi nihayet kendilerine özel Hızlı ve Öfkeli filmi Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw ile karşımıza çıkıyor. Hızlı ve Öfkeli serisinin süper yıldızları Dwayne Johnson ve Jason Statham arasındaki kimya gerek otoritelerden tam not almış, gerekse izleyicilerin son derece olumlu eleştirilerine layık görülmüştü.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'un son fragmanı YouTube'da resmen yayınlandı. Fragmana göre eser, aksiyon seviyesini ve kalitesini arşa çıkarmış gibi gözüküyor.

Çoğu zaman birbirlerine düşman olan ama son Hızlı ve Öfkeli filminde düşmanlıklarını bir kenara bırakıp, birlikte çalışan Luke Hobbs (Dwayne Johnson) ve Deckard Shaw (Jason Statham) bir kez daha güçlerini birleştirecekler. Bu kez karşılarında kendini Kaos'un Ajanı olarak tanıtan ve genetik açıdan geliştirilmiş Brixton (Idris Elba) yer alıyor. Brixton genetik geliştirmeler sayesinde bazı süper yetenekler edinmiş bir figür.

Luke Hobbs ve Deckard Shaw'a bu zorlu görevlerinde, MI6 Ajanı Hattie (Vanessa Kirby) eşlik edecek. Amerikan Güreşi yıldızı Roman Reigns de kadroda bulunuyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise Deadpool 2'den tanıdığımız David Leitch oturacak.

İşte filmin yayınlanan yeni fragmanı...

Okuyucu Yorumları