Yeni Galaxy A Modelleri 10 Nisan'da Tanıtılacak

Samsung'un yeni akıllı telefon tanıtım etkinliğine çok az bir zaman kaldı ancak bir sorun var: Tanıtılacak modelleri daha önceden görmüş olabiliriz...

Galaxy A etkinliğine geri sayım!

Samsung, şimdiden yeni bir tanıtım etkinliği üzerinde çalışıyor ve basına ulaşan davetiyelere göre tanıtılacak olan modeller, firmanın orta segment temsilcisi Galaxy A serisine eklenecek üç yeni model olacak.

Yeni Galaxy A Modelleri 10 Nisan'da Tanıtılacak
Görsel: Samsung

Ancak Güney Koreli şirketin MWC 2019'da halihazırda Galaxy A10, Galaxy A30 ve Galaxy A50 modellerini duyurmuş olması akıllara birçok soru işaretini getiriyor.

TechRadar'a gönderilen davetiyede göze çarpan ilk detay, üç farklı ekran kesintinin sunuluyor olması. Bu, etkinlikte üç farklı modelin tanıtılacağına işaret ediyor olabilir. 'A Galaxy Event' metni, tanıtılacak modellerin A serisine dahil olacağını ortaya çıkarıyor. Bu bilgiler ışığında bu etkinlik sadece MWC 2019'da sessiz sedasız tanıtılan Galaxy A10, A30 ve A50 modelleri için resmi Avrupa lansmanı olabilir.

Ancak söylentiler 6.7 inçlik devasa boyutta bir ekrana ve üç arka kameraya sahip bir Galaxy A60 modeline ve ayrıca bir Galaxy A40 modeli üzerinde uzun zamandır yoğunlaşıyordu. Bu sebeple Samsung, bu etkinlik ile birlikte Galaxy A ailesini daha da genişletiyor olabilir.

Bununla birlikte ilginç bir şekilde davetiyenin ana hatlarında bulunan üç ekran görselinde -A10, A30 ve A50 modellerinin hepsinde çentik olmasına rağmen- çentik veya delik açılmış gibi görünmüyor - bu da yeni modellerin tanıtılması halinde söz konusu etkinlikte ilk tam ekran tasarımlı Samsung telefonlarını görebileceğimizi gösteriyor.

Bununla birlikte arkaplan resminin sağ üst köşesinde oluşan bir düzensizlik, cihazların bir tür çentik veya ekran deliğine sahip olabileceğini gösteriyor olabilir. Ancak bu iddiaların doğruluğunu öğrenmek için tanıtım tarihini beklememiz gerekecek.

10 Nisan'da İtalya'nın Milan şehrinde düzenlenmesi planlanan A Galaxy Event bünyesindeki gelişmeleri sizlere sunuyor olacağız.

Okuyucu Yorumları