Yeni Galaxy A Nisan'da tanıtılabilir!

Samsung, Galaxy A serisinin yeni telefonlarını Nisan ayındaki bir etkinlikte tanıtabilir!

Yeni Galaxy'ler geliyor!

Samsung şimdilik üç yeni Galaxy A serisi cihaz tanıtmakla yetindi, dolayısıyla firmanın seri için tanıtacağı birkaç cihaz daha var. Bu cihazlardan biri olan Galaxy A40 hakkında birkaç aydır haberler duyuluyordu ve yeni bilgilere göre cihazın tanıtılması için çok fazla beklememiz gerekmeyebilir.

Galaxy A40'ın ilk görüntüleri internette gözükmeye başladı. Bu görüntülerde görülen cihaz, görsel olarak Galaxy A30 gibi serinin diğer cihazları ile oldukça benzer. Samsung'un Infinity-U olarak adlandırdığı su damlası şeklindeki çentiğe sahip. Galaxy A50'de biraz geniş tutulan kısımlar da küçültülmüş durumda.

Daha önceki haberlere göre Galaxy A40 muhtemelen 5.7 inçlik bir ekrana sahip olacak. Ayrıca Exynos 7885 işlemci ve 4GB RAM'i de içinde barındıracak. Ancak bu yeni görsellere göre, daha önceki haberlerin aksine Galaxy A40, arkasında çift kameralı bir düzene değil üç kameralı bir düzene sahip olacak.

Cihazın arkasında bir de parmak izi okuyucu bulunuyor. Telefon, diğerleri gibi Android 9 Pie yüklü olarak sunulacak. Samsung'un bu telefonu Almanya, Fransa, Hollanda, Polonya, Birleşik Krallık ve diğer bazı ülkelerde satması bekleniyor. Fiyat olarak ise bazı tahminler 250€ değerini öngörüyor.

Firma, bugün gönderdiği bir basın açıklaması ile 10 Nisan tarihinde "Bir Galaxy Etkinliği" (A Galaxy Event – aynı zamanda A Galaxy Etkinliği olarak düşünülerek bir kelime oyunu gibi görülebilir) düzenleneceğini doğruladı. Etkinlikte hangi cihazların tanıtılacağı açıklanmamış olsa da, önümüzdeki ay yeni Galaxy A telefonlar ile tanışma ihtimalimiz yüksek gözüküyor...

Okuyucu Yorumları