Yeni Galaxy Note 10.1 Türkiye'de, işte fiyatı

Galaxy Note 10.1'in sekiz çekirdekli yeni modeli Türkiye'de tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri...

Yeni Galaxy Note Türkiye'de!

Samsung, üretkenlik ve güçlü içerik oluşturma özelliklerini tek bir tablette buluşturduğu Yeni Galaxy Note 10.1'i, Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung'ın ev sahipliğini üstlendiği basın toplantısında tanıttı. Joung, Yeni Galaxy Note 10.1'in, teknoloji tutkunlarının gözdeleri arasında yer almaya aday olduğunu belirtti. Yeni Galaxy Note 10.1, tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı, Wi-Fi modeli için 1.499 TL, 3G+Wifi modeli için 1.699 TL olmak üzere tüketiciye sunuluyor.

Siyah ve Beyaz olarak iki ayrı renk opsiyonuyla tüketiciyle buluşacak olan Yeni Galaxy Note 10.1; dergi görünümlü arayüzü, çoklu görev opsiyonları, şık tasarımı ve zengin görüntü kalitesiyle kullanıcılara keyifli bir tablet deneyimi vaat ediyor. Ayrıca, tabletin yeni ekranı ve gelişmiş S Pen özellikleri, kullanıcılara üretkenlik ve yaratıcılık fırsatı sunuyor.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, ürünle ilgili olarak "Yeni Galaxy Note 10.1, Samsung'un değişen tüketici beklentileriyle uyumlu, sürekli inovasyona odaklanan en yeni simgelerinden biri. Yeni Galaxy Note 10.1, tüketicilerin günlük yaşantılarını daha kolay ve eğlenceli hale getirecek şaşırtıcı bir dizi özelliği de barındırıyor. Bu yeni ürünümüzle, önceki Galaxy Note 10.1'in sunduğu üretkenlik ve yaratıcılığı bir adım daha öteye taşıyoruz. Yeni Galaxy Note 10.1 şık ve ince bir çerçeve ile hem teknolojiyi hem de modayı yakından takip edenlere hitap ediyor. Yeni Galaxy Note 10.1, Türk teknoloji tutkunlarının gözdeleri arasında yer almaya aday" dedi.

4 Kat daha zengin görüntüleme deneyimi

4 Kat daha zengin görüntüleme deneyimi

4 Kat daha zengin görüntüleme deneyimi

WQXGA Super clear LCD (2560x1600) çözünürlüğe sahip 1.9 GHZ Octa Core işlemci ve 3GB RAM ile son derece ince ve hafif bir kasada, en yüksek üretkenlik özellikleriyle sunulan Yeni Galaxy Note 10.1, önceki sürümlere göre 4 kat daha zengin bir görüntüleme deneyimi sunan kristal parlaklığındaki ekranıyla göz dolduruyor.

Dört kat daha fazla piksel yoğunluğu sunarak üstün bir görüntüleme sunan Yeni Galaxy Note 10.1, kullanıcıların en sevdikleri dergi, kitap vb. kaynakları, kullanımı kolay bir panoda düzenleyerek okuma keyfini arttırıyor. Gerek video seyrederken, gerekse dergi veya e-kitap okurken Yeni Galaxy Note 10.1, olağanüstü bir medya kullanım deneyimi sunuyor. Yeni tasarımında yer alan arka kapağındaki şık dokulu dikişli kenarı ile zarafet hissi uyandırıyor.

Cihazın geniş ekranı çoklu görev kullanımını mümkün kılıyor. Kullanıcılar, Çoklu Pencere özelliği ile aynı uygulamayı 2 farklı pencerede çalıştırabiliyor ve içeriği bir pencereden diğerine sürükleyerek bırakmak için S Pen'i kullanabiliyor. Kalem Penceresi özelliği kullanıcıların ekrana S Pen ile basitçe çizdikleri bir pencere şekli sayesinde YouTube veya hesap makinesi gibi birçok uygulamaya anında erişmelerini sağlıyor.

S Pen ve S Note deneyimi, özellik tablosu!

S Pen ve S Note deneyimi, özellik tablosu!

Daha yeni bir S Pen ve S Note deneyimi

Yeni Galaxy Note 10.1 Görev Notu, Karalama Defteri, Ekran Notu, Kalem Penceresi ve S Finder gibi Galaxy Note 3'ün güncellenmiş S Pen özelliklerini bulunduruyor. Kullanıcılar, Karalama Defteri özelliği ile internette ilgilerini çeken her türlü içeriği S Pen ile işaretleyerek kişisel bir defter halinde düzenleyebiliyor; toplantı notlarını alabiliyor ya da yeni giysiler veya bir ev tasarım projesi için ihtiyaç listesi hazırlayabiliyor.

Kullanıcı dostu bir arayüze sahip S Note ile kullanıcılar, el yazısıyla notlar alabilmek için S Pen ile hem dosyalarına, hem de not defterlerine erişebilirken, Easy Chart özelliğiyle de elle çizilen görselleri anında daha düzenli çizim ve grafiklere dönüştürülebiliyorlar.

3G :HSPA+ 21Mbps 850/900/1900/2100 , HSUPA 5.76Mbps

İşlemci

3G / WiFi: 1.9GHz 8 Çekirdekli Exynos 5420

Ekran

10.1 inç

WQXGA (2560 X 1600)

Super clear LCD

İşletim Sistemi

Android 4.3 (Jellybean)

Kamera

Arka Yüz: 8 Megapiksel, BSI sensör, Oto-Fokus Kamera, LED Flaş Desteği, Zero Shutter lag

Ön Yüz: 2 Megapiksel BSI sensör

Video

- Codec: H.264, MPEG-4, H.263, VC-1, WMV7, WMV8,

Sorenson Spark, MP43, VP8, HEVC

- 1080p Full HD video @ 60fps

Audio

- Codec: MP3, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, FLAC*, AMR-NB/WB, Vorbis,

WAV*

*Ultra High Quality Audio ( ~ 192kHz, 24bit) support

- 3.5mm kulaklık girişi, Stereo Hoparlör

Geliştirilmiş S Pen Özellikleri

S Pen Deneyimi

- S Note (Easy Chart), S Planlayıcı

- Temassız Komut: Görev Notu, Karalama Defteri, Ekran Notu, S Finder, Kalem Penceresi

- Direct Pen Input

Hizmetler ve Katma Değerli Özellikler

Samsung Apps

Google Mobil Hizmetler

Samsung Kies / Samsung Kies Air

Bağlantı

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi Direct, AllShareCast, BT4.0, USB2.0

GPS

GPS + GLONASS

Sensör

Hızölçer, Jiroskop, Jeo-Manyetik, RGB

Hafıza

3GB RAM, 16GB Dahili Hafıza,

microSD (64GB'a kadar)

Boyut

243.1 X 171.4 X 7.9mm, 535g (WiFi Version)

Pil

Standart Pil, Li-ion 8,220mAh

Okuyucu Yorumları