Yeni Google Assistant'tan ilk ipuçları!

Google'ın yenilenen Assistant uygulaması neler sunacak? İpuçları beta sürümde ortaya çıktı!

Yeni Google Assistant'tan ilk ipuçları!

Google uygulamasının beta sürümleri, Android'li telefonunuza gelmek üzere yola çıkan işlevleri önceden görmek için iyi bir yol sunuyor. Uygulamanın 6.1 sürümü, yenilenen Google Assistant'ın nasıl çalışacağından ipuçları veriyor.

APK dosyasını inceleyen Android Police, asistanın çağırıldıktan sonra yardıma hazır hale gelmesiyle ilgili bazı kod satırları bulduğunu söylüyor. İşlev şu an kullanılmasa da Google'ın işlevleri kullanmaya açmadan önce bu tür ön çalışmalar yaptığı biliniyor. Asistanın kullanacağı bazı simgeleri de aşağıda görebilirsiniz.

Yeni Google Assistant'tan ilk ipuçları!

Referansları keşfedilen bir başka işlev ise telefonunuzdaki veya tabletinizdeki uygulamaların derinliklerinde arama yapmanıza izin veriyor. Bu işlev de henüz çalışmıyor ancak Google Assistant'ın nasıl çalışacağına dair bir fikir veriyor. Çalışan haledeki bir işlev ise arama kutusunda trend aramaları kapatıp açmanıza olanak tanıyor. Bu sayede arama çubuğuna dokunduğunuzda ilgilenmediğiniz haberlerle karşı karşıya kalmıyorsunuz.

Google uygulamasının son betasını denemek isteyenler, APK dosyasını Play Store üzerinden veya APK Mirror'dan indirebilirler.

Okuyucu Yorumları