Yeni Hellboy filminin fragmanı yayınlandı!

Kült çizgi roman karakteri Hellboy, yeni bir sinema filmi ile küllerinden yeniden doğuyor.

Hellboy için geri sayım başladı!

Kült çizgi roman karakteri Hellboy, 2004 yılında Guillermo del Toro tarafından sinemaya uyarlanmıştı. Filmde Hellboy'u Ron Perlman canlandırırken, ünlü oyuncuya Selma Blair, Rupert Evans, Jeffrey Tambor gibi isimler eşlik ediyordu. 50 milyon dolar gibi nispeten düşük bütçeye sahip film, eleştirmenler tarafından da beğenildi ve 100 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.

İlk filmin başarısı üzerine serinin ikinci halkası Hellboy II: The Golden Army, 2008'de beyaz perde ile buluştu. Otoriteler filmi övgüye boğsalar da "istenen" ticari başarı elde edilemedi. 90 milyon dolar yapım bütçesine karşın yeni yapım, 165 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Aslında bu rakam, stüdyoya zarar ettirmiyordu ama üçüncü filmin çekilmesi için yeterli olup olmadığı da kesin değildi.

Stüdyo sonunda üçüncü filmin çekilmesine karar verdi. Ancak ilk iki filmin aksine Guillermo del Toro'ya baş senarist görevi teklif edilmedi ve yönetmenlik teklifi ile sınırlı kalındı. Tüm yetkileri isteyen Del Toro teklifi reddetti. Toro'ya yakınlığı ile tanınan Ron Perlman da başrol teklifini geri çevirince "reboot" mecbur hale geldi.

Neil Marshall tarafından yönetilen yeni Hellboy'un kadrosunda; David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane, Sasha Lane, Brian Gleeson gibi ünlü oyuncular yer alacak. Yapım, 12 Nisan 2019 tarihinde sinema tutkunları ile buluşacak.

Okuyucu Yorumları