Yeni HP Pavilion Bilgisayar Serisi Tanıtıldı

HP, yeni Pavilion serisi bilgisayarlarını Coachella Vadisi Müzik ve Sanat Festivali'nde tanıttı.

İşte yeni HP Pavilion bilgisayarlar

HP, üst düzey özellikler ve etkileyici tasarımlar barındıran Pavilion serisi dönüştürülebilir, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarını tanıttı.

En son çıkan Pavilion serisinde güçlendirilmiş materyaller, ince çerçeve ve yükseltilmiş performans seçenekleri tüketici deneyimini bir adım ileriye taşıyor. California'da gerçekleşen Coachella Valley Müzik ve Sanat Festivali'nde ziyaretçiler, Pavilion'un benzersiz gücünü deneyimleme fırsatı yakaladı.

HP'nin EMEA Kişisel Tüketici Sistemleri Başkanı Anne-Sophie Hadberg, "Yeni nesil Pavilion bilgisayarlar, sunduğu kullanıcı deneyimi ile olağanüstü bir değere sahip. Şimdiye kadar tasarlanan en şık, en ince ve en güçlü özelliklere sahip yeni Pavilion serisi, çıtayı yükselterek yaratıcı işler yapma, bağlanma ve paylaşma açısından yeni yollar oluşması konusunda ilham veriyor" dedi. Coachella'yı yaratıcı ifade ve şaşırtıcı deneyimler açısından dikkat çeken bir etkinlik olarak tanımlayan Hadberg, yeni Pavilion serisinin tanıtılması için bu etkinliğin ideal yer olduğunu vurguladı.

HP, etkinlikte güçlü PC oyunculuk deneyimini kitlelere sunan yeni Pavilion Oyun serisini de tanıttı.

HP Pavilion x360 özellikleri

HP Pavilion x360 özellikleri

Yeni HP Pavilion x360 14 ve 15 dönüştürülebilir bilgisayarlar; kullanıcıların her türlü görevi üstlenmesini, içerik oluşturmasını veya bulunduğu herhangi bir yerde medya içeriklerine ulaşmasını sağlayan üst düzey özellikler ve tasarım elementleriyle birlikte geliyor.

Ürün özellikleri:

  • Modern tasarım: İnce ve hafif, yeni Pavilion x360'da Doğal Gümüş, Soluk Altın ve Safir Mavisi renk seçenekleriyle geliyor. Klavyenin üzerinde çarpıcı dikey desenler; hoparlörler üzerinde ise geometrik desenler bulunuyor. Anodize alüminyumdan oluşan modeller diğer modellere kıyasla daha üst düzey bir görünüm sunuyor.
  • Yaratma, bağlanma ve eğlence gücü: Çift ve dört çekirdekli Intel'in 8. Nesil i5 ve i7 işlemcileriyle gelen HP Pavilion X360, fotoğraf ve videoları düzenlemeyi, bunları aile ve arkadaşlar ile paylaşmayı veya kesintisiz şekilde Netflix'ten dizi izlemeyi pratik hale getiriyor. 14 inçlik modelde NVIDIA® MX130 bulunurken; 15 inçlik modelde ise AMD Radeon™ 530 Graphics seçenekleri bulunuyor.
  • Yaratıcılık için çok yönlülük: Güzel bir krom kaplamalı menteşe ile gelen HP Pavilion 360'ta çalışma, yazma, izleme ve oynamadan oluşan dört farklı mod bulunuyor. Eşzamanlı kalem ve dokunma işlevselliği, kullanıcıların çizim yapmak için bir tuval veya yazı yazmak için bir not defteri oluşturarak, PC ile eğlenceli ve yaratıcı şekillerde etkileşimde bulunmalarını sağlıyor. Belirli modellerde klavyelerin üst kısmında bulunan hoparlörlerin merkezinde bulunan kamera ile 3 boyutlu objeleri göstererek yeni bir bakış açısı oluşturuluyor.
  • Üst düzey özellikler: ENVY üst düzey ürün serisinde olduğu gibi Pavilion x360 da artık 14 inç ve 15 inç çapraz HD3 veya FHD4 IPS ekranın sırasıyla 13 inç ve 14 inç kasaya sığmasını sağlayan dar bir çerçeve tasarımıyla geliyor. Kullanıcılar, ayrıca güvenli ve hızlı oturum açma deneyimi için belirli modellerde bir parmak izi okuyucusu olan Windows Hello'dan yararlanabiliyor.

HP Pavilion Dizüstü Bilgisayarlar

HP Pavilion Dizüstü Bilgisayarlar

HP'nin yeni Pavilion 14 ve 15 inç dizüstü bilgisayar serisi; fikir ve tutkuların paylaşımına ilham vermek için güç ve kalite sunan şık, ultra taşınabilir tasarımlara sahip zengin özellikler barındırıyor.

Ürün özellikleri:

  • Canlı tasarım: Yeni Pavilion dizüstü bilgisayarlarda Mineral Gümüş, Soluk Altın, Safir Mavisi, Kadife Bordo, Soft Pembe ve Seramik Beyaz'dan oluşan 6 renk seçeneği ile geliyor. Metal klavye ve kasa, elmas kesim dokunmatik ekran ve hoparlörler üzerinde geometrik desenler ile üst düzey görünüm ve his yaratıyor.
  • Üst düzey detaylar: Bu yıl tanıtılan Pavilion dizüstü bilgisayarların inceliği 2mm'ye indi. Yeni bilgisayarlar, eğlence ve içerik oluşturma deneyimlerini optimize etmek için mikro kenarlı çerçevelere sahip HD3 ve FHD4 IPS ekran seçenekleri sunuyor. Dizüstü bilgisayarlarda, daha konforlu bir yazım deneyimini desteklemek ve cihazın ısınmasını engellemek için hava akışını iyileştirmek amacıyla ENVY Premium serisinden miras kalan menteşelere sahip.
  • Daha fazlasını gerçekleştirecek güç: 11 saat 45 dakikaya varan pil ömrü, 8'inci Intel® Core ™ işlemciler veya seçkin modellerde Radeon™ Vega Graphics'li en yeni AMD Ryzen ™ Mobil İşlemci ile kullanıcılar, en sevdikleri Netflix dizilerinden izleyebilir, fotoğraflarını düzenleyebilir ve bağlantı kurabilirler. Fotoğrafları, videoları ve daha fazlasını depolamak için Pavilion Dizüstü bilgisayarların 15 inçlik sürümünde 512 GB SSD veya 1 TB HDD'ye kadar depolama alanı sunuluyor. İçeriklerin depolanması için bir SSD'nin üstün hızıyla ve çok sayıda sabit disk kapasitesiyle çift depolama seçenekleri bulunuyor. Buna ek olarak birden fazla sürücüyü yönetmeden hızlı yanıt gücü ve depolama kapasitesi isteyen müşteriler için, belirli modellerde depolama hızlandırması sağlayan Intel® Optane™ bellek sunuluyor.
  • Akustik deneyim: HP Audio Boost ile B&O Play tarafından geliştirilen çift hoparlörler, kullanıcıların müzik, film izleme veya sevdikleriyle sohbet etmesi için zengin ve otantik ses deneyimi imkanı sunuyor.
  • Güvenlik seçenekleri: 14 inçlik Pavilion modelinde bulunan parmak izi okuyucusu Windows Hello ile güvenli ve hızlı oturum açmayı kolaylaştırır.

HP Pavilion Masaüstü Bilgisayarlar

HP Pavilion Masaüstü Bilgisayarlar

2018 HP Pavilion Masaüstü serisi, yüksek performans, geniş içerik saklama özgürlüğü ve şık, yerden tasarruf sağlayan tasarıma sahip.

Ürün özellikleri:

  • Yeniden keşfedilen masaüstü tasarım: Masaüstündeki dağınıklığı ve boşluğu gidermek için, yeni Pavilion masaüstü bilgisayarlarda sistem performansından veya yapılandırılmasından ödün vermemek için bir önceki nesle kıyasla %10'luk bir derinlik düşüşü bulunmaktadır. HP Pavilion masaüstü bilgisayarlarının ön panelleri, Doğal Gümüş renginde yeni açılı çerçeveler seçeneğinin yanı sıra; geometrik desenler barındıran Küllü Gümüş veya Doğal Gümüş renkleri ile estetik bir seçenekle sunuluyor.
  • Eğlence, üretkenlik ve bağlanma için kişiselleştirme ayrıcalığı: 8. Nesil Intel® Core ™ i + veya yeni 2. nesil AMD Ryzen işlemcileri ve NVIDIA® GTX ™ 1060 veya AMD Radeon RX 580 kartlarına kadar farklı grafik seçenekleri sunan masaüstü bilgisayarlarla fotoğraf düzenlemek ve favori videoları izlemek çok daha keyifli. HP Pavilion Masaüstü bilgisayarlar, değerli içeriklerini muhafaza edebilmeleri için kullanıcılara, 512 GB SSD ve 3 TB HDD depolamaya ek olarak çift depolama ve Intel® Optane ™ bellek ile çok sayıda sürücü seçeneği sunuyor.
  • Muhteşem ses deneyimi için çoklu giriş: Kullanıcıların dinlediği müzik ve izlediği filmlerden keyif alabilmesi için Surround Sound 5.1, kullanıcılara telefondan PC hoparlörlerine müzik akışı sağlayan harika bir ses deneyimi ve HP Audio Stream sağlıyor. Sistem bileşenlerini bağlamak için arkada bulunan bütün girişlerle aksesuarların kolay bir şekilde takılmasını sağlayan temel portlar ön tarafta da bulunuyor.

Ücretlendirme ve Piyasaya Sürülme

  • HP Pavilion x360 14 inç EMEA bölgesinde mayıs ayından itibaren 499 Euro'dan başlayan fiyatlarla piyasaya sürülmesi bekleniyor
  • HP Pavilion x360 15 inç EMEA bölgesinde mayıs ayından itibaren 549 Euro'dan başlayan fiyatlarla piyasaya sürülmesi bekleniyor
  • HP Pavilion Notebook 14 inç EMEA bölgesinde mayıs ayından itibaren 499 Euro'dan başlayan fiyatlarla piyasaya sürülmesi bekleniyor
  • HP Pavilion Notebook 15 inç EMEA bölgesinde mayıs ayından itibaren 499 Euro'dan başlayan fiyatlarla piyasaya sürülmesi bekleniyor
  • HP Pavilion Masaüstü EMEA mayıs ayından itibaren 329 Euro'dan başlayan fiyatlarla piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Okuyucu Yorumları