Yeni HP Yazıcılar Hız Yarışına Hazır!

HP, Swissôtel’de düzenlenen, ISE bölgesi Teknoloji Turu Türkiye ayağında, birbirinden marifetli 5 yeni yazıcının tanıtımını yaptı.

Yeni HP Yazıcılar Hız Yarışına Hazır!

HP’nin kendi küçük, marifetleri büyük 5 yeni yazıcısı HP LaserJet 2820, HP LaserJet 2840, HP LaserJet 2600, HP Designjet 70 ve HP LaserJet 4345mfp Serisi, Swissôtel’de düzenlenen, ISE (Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) bölgesi Teknoloji Turu’nun Türkiye ayağında tanıtıldı.

HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Fikret Ergüder, yeni HP baskı çözümlerinin yenilikçi özellikleriyle kullanıcıları şaşırtacağını dile getirdi: “Boyundan büyük marifetleri olan yeni HP yazıcılar, yüksek performans ve kaliteyi, hem uygun maliyetle sunuyor, hem de hızı ile kullanıcıları kendine hayran bırakıyor.”

Baş Döndüren Hız ve Kalite

HP Color LaserJet 2600n, küçük işletmelerin gücüne güç katarken, baskılarda sağladığı gerçeğe yakın renkler ve uygun maliyeti sayesinde, renkli iletişimde yeni bir dönem başlatıyor. Yazıcı, gerek mekandan, gerekse zamandan tasarruf sağlamak isteyen küçük işletmelere ideal bir çözüm sunuyor.

Özellikle KOBİ’lerin, CAD (Bilgisayar Destekli Tasarım) kullanıcılarının, okulların ve tasarımcıların, baskı hızı ve baskı maliyetiyle ilgili ihtiyaçlarına cevap veren HP Designjet 70, şema, poster ve grafik gibi baskıların üstesinden kolaylıkla geliyor. HP Designjet 70, hem hızlı, hem de ekonomik ve kaliteli ofis içi baskı sağlıyor.

HP, yoğun iş ortamlarına, güvenilir, yenilikçi, çok fonksiyonlu ve hızlı bir çözüm arayanlara HP LaserJet 4345mfp serisini öneriyor. Bu çok fonksiyonlu ürün, doküman akış biçimini değiştiriyor; baskı, fotokopi, e-postaya tarama, opsiyonel analog faks ve doküman tamamlama fonksiyonları ile, optimum verimlilik sağlıyor. Hızına hayran bırakan cihaz, dakikada 43 sayfaya kadar siyah-beyaz baskı ve 10 saniyeden kısa sürede ilk sayfa çıkışı veriyor. Ayrıca Ağustos sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında HP LaserJet 4345X, 4345XS ve 4345XM modellerini alan kullanıcılar, 3 sene yerinde garanti ve destek ile 2 adet ekstra tonere de sahip olabiliyorlar.

1000 Doların Altında İlk HP Renkli Fotokopi ve Yazıcı

HP yazıcı portföyünün yeni üyelerinden küçük, ağa uyumlu ve farklı görevleri eşzamanlı yürütebilen HP Color LaserJet 2820 ve 2840 hepsi-bir-arada cihazlar,maliyetleri azaltıyor ve sunduğu üstün renk kalitesiyle kurumsal iletişimi etkinleştiriyor. Cihaza kurulu olan HP JetDirect 10/100 Fast Ethernet kablolu ağı, ofiste çalışanların tümünün hepsi-bir-arada yeteneklerinden faydalanmasına olanak tanıyor. Bu marifetli cihazların yüksek hızları ile kullanıcılar, çıkış kalitesiyle ilgili duydukları endişelerden kurtulup, verim artışının tadını çıkarıyorlar. HP Color LaserJet 2820, 999 dolar + KDV fiyatıyla tüketicilere sunuluyor.

Okuyucu Yorumları