Yeni HTC One eBay'e düştü, detayları göründü!

Henüz piyasaya bile çıkmayan Yeni HTC One, eBay'de satışa çıktı! Peki ama bu nasıl oldu?

Daha piyasaya çıkmadan...

Yeni HTC One'ın Verizon'da satışa sunulacak olan sürümünü eline geçiren bir kişi, onu eBay'de satışa sundu. eBay'deki girdi, şu an kaldırılmış olsa da geriye önemli detaylar bıraktı.

eBay'deki girdide yeni HTC One'ın sadece kutusu görünüyor, ancak bu yeni bilgiler öğrenmemiz için yeterli. Cihazın en azından ABD'li sağlayıcı Verizon'da satılacağının yanında, teknik detaylarını da kutu üzerinde görmek mümkün.

Buna göre telefon, 2.3GHz'te çalışan Snapdragon 801 işlemciyle geliyor ve 5 inç 1.920 x 1.080 çözünürlüklü bir ekrana sahip. nanoSIM slotu sunan cep, 128GB'a kadar microSD kartlarını destekliyor. RAM miktarı ise 2GB.

Yeni HTC One eBay'e düştü, detayları göründü!

Yeni HTC One'ın en çok konuşulan özelliklerinden bir tanesi, çift kamerası. Bu özellik, kutu üzerinde Duo Camera with UltraPixel ibaresiyle anlatılmış. BSI sensöre sahip kameralar, F2.0/28mm lens ve HTC'nin HDR video teknolojisine sahip ImageChip 2'siyle geliyor. Ön yüzde ise HDR ve 1080p kayıt yapabilen 5MP BSI sensör bulunuyor.

Telefonun kontratsız olarak yaklaşık 500 dolardan satışa sunulması, onun eski HTC One'dan 100-200 dolar daha pahalı olabileceğini gösteriyor.

Okuyucu Yorumları