Yeni iPad Avea'da

Yeni iPad modelleri, avantajlı fırsatlarla Avea'da satışa sunuldu! İşte detaylar...

Yeni iPad Avea'da

Avea, yeni retina ekranı, 5MP iSight kamerası ve ultra hızlı kablosuz teknolojilere sahip yeni iPad'i ayda 82 TL'den başlayan fiyatlarla sundu.

Kampanya çerçevesinde yeni iPad'ler 16GB, 32GB ve 64GB olmak üzere üç farklı modelde 24 aylık taahhütle satışa sunuluyor. Sınırsız ve cazip mobil internet seçeneği ile birlikte sunulan yeni iPadler ile Avealılar bağlantıya da sahip olabilecekler.

Avea İletişim Merkezleri'nde 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek kampanyadan faydalanan Avealılar ayrıca, 30 Haziran 2014 tarihine kadar sınırsız TTnet WiFi servisinden de ücretsiz yararlanacak.

Avea'nın yeni iPad kampanyası ile 3G+WiFi özellikli 16GB, 32GB, 64GB modellerinden istediğini seçen Avealılar, seçilen paket kapsamındaki internet kullanım miktarlarının aşılması durumunda ise kullanımı aşan kısma ilişkin ücretlendirme yapılmayacağı için beklenmeyen faturalarla karşılaşmayacaklar.

Üçüncü nesil iPad, yeni retina ekranı, Apple'ın yeni dört çekirdekli grafikli A5X çipi, göz alıcı fotoğraflar çekmeyi ve tam HD videolar kaydetmeyi sağlayan gelişmiş optik sisteme sahip 5 megapiksel iSight kamerası ile dikkat çekiyor. İnceliği ve hafifliği ile göz dolduran yeni iPad'in pil ömrü toplam 10 saat olup, kullanıcılarına seyahatleri esnasında dünya genelinde hızlı network'lere bağlanma imkanı da sunuyor.

Okuyucu Yorumları