Yeni iPhone hakkında uzmanından tahminler!

Yeni iPhone nasıl olacak? Gelin bu sorunun cevabını, şimdi de işin uzmanından alalım...

Yeni iPhone böyle olabilir!

Apple'ın yeni nesil iPhone'u büyük beklentileri de beraberinde getiriyor. iPhone 6 ile çıtayı bir hayli yükselten Apple'ın kullanıcı tarafında yarattığı beklenti kadar elbette farklı noktalarda da beklentiler, tahminler ve istekler doğuyor. Şimdi bunlara KGI Güvenlik Analisti Kuo Ming-chi de eklendi.

Kuo'nun yeni iPhone'la ilgili beklentileri arasında "iPhone 6S" olarak anılacağını düşündüğü yeni modelde Apple'ın Force Touch özelliği yer alacak. Ekrana uygulanabilecek olan bu teknoloji, böylece kullanıcılara büyük fayda getirmesinin yanında büyük bir yenilik olarak iPhone serisine hareket kazandıracak.

Kuo'nun diğer bir tahminine göre iPhone 6S, yine Plus'la birlikte 4.7 ve 5.5 inç boyutlarında ve aynı çözünürlükle sunulacak. Öte yandan Apple Watch'un rengiyle eşleşebilmesi için iPhone 6S'te de Rose Gold renk seçeneği yer alacak.

Mikrofon ve hoparlörlerin ses kalitelerinin de iyileştirilmesini bekleyen Kuo, yeni modelde 12 megapiksel kamera ve 2GB LPDDR4 RAM'le birlikte A9 işlemciyi göreceğini düşünüyor. Son günlerde çok fazla konuşulan fiziksel Home düğmesinin kaldırılma ihtimali ise, Kuo'nun tahminleri arasında yer almıyor.

Elbette bunlar henüz birer tahmin, ancak kim bilir belki de Kuo içeriden bir duyum almıştır. Bekleyip göreceğiz...

Okuyucu Yorumları