Yeni iPhone modeli Turkcell ile Türkiye'de

iPhone 3GS Vodafone'dan sonra Turkcell'de... İşte Turkcell'in iPhone paketleri ve fiyatlar...

Turkcell de iPhone 3GS dedi!

Vodafone'dan sonra, Turkcell de iPhone 3GS paketleri ve fiyatlarını açıkladı. iPhone 3GS, Turkcell, 3G internet ve geniş kapsama alanı sayesinde Turkcell'lilere 3G tecrübesini üst düzeyde yaşatacak. iPhone 3GS 16GB ve 32GB modelleri; web sayfalarını, ekleri ve uygulamaları daha hızlı açıyor, video çekim özelliğinin yanı sıra çekilen videoları düzenlemeyi, sonrasında ise e-posta, MMS ya da MobileMe ile paylaşmayı mümkün kılıyor. iPhone 3GS 3 megapiksel otofokuslu kamerasıyla daha kaliteli fotoğraflar çekiyor. Sesle denetim özelliğiyle kullanıcılara cihazı sesleriyle kontrol etmelerine olanak sağlıyor.

Turkcell Terminal Yönetimi Bölüm Başkanı Berna Akyüz Öğüt, Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi olarak, iPhone 3GS'i de Türkiye'ye getirmekten ve Apple ile yine başarılı bir işbirliğine imza atmış olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Öğüt; "iPhone 3G'yi Apple ile yaptığımız anlaşma sonucu Türkiye'de geçen yıl Eylül ayından bu yana Turkcell farkıyla sunuyoruz. Bu ürüne, Turkcell kalitesi ve ayrıcalıklı servisleri ile sahip olmak müşterilerimiz açısından önemli bir unsur, bu nedenle şimdiye kadar geçen sürede çok yoğun taleple karşılaştık ve yaklaşık 150.000 Turkcell müşterisini iPhone 3GB ile buluşturduk. Şimdi de iPhone 3GS'i Turkcell müşterilerine Turkcell ayrıcalıklarıyla sunmanın keyfini yaşıyoruz" dedi.

iPhone 3G'de yüzde 70'e varan indirim

iPhone 3G'de yüzde 70'e varan indirim
Tablonun büyük halini görmek için resmin üzerine tıklayın.

iPhone 3G modeli 3.0 işletim sistemiyle birlikte iPhone 3GS'in sahip olduğu Kes, Kopyala/Yapıştır, MMS, Sesli Not Kaydetme, Spotlight Arama gibi bazı ek özelliklere sahip olabiliyor. Üstelik Turkcell, iPhone 3G 8GB'ı kontratlı paketlerle alan müşterilerine yüzde 70'e varan indirim fırsatları sunuyor.

Turkcell, iPhone 3GS'i de iPhone 3G'de olduğu gibi müşterilerine farklı alternatifler ile sunuyor. iPhone modellerine kontratlı alternatiflerle sahip olunabileceği gibi; kontratsız olarak iPhone 3GS modellerine 719€'dan başlayan fiyatlarla; iPhone 3G 8GB'a ise 599€'ya sahip olma fırsatı veriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları