Yeni iPhone "rüya" mı, değil mi?

Apple'ın bize ballandıra ballandıra anlattığı iPhone, 5 senedir gerçekten de değişti mi?

iPhone "rüya" mı, değil mi?

Her sene tüm dünya, yeni bir iPhone beklentisiyle çılgına dönüyor. Sonuçta bu beklenti, çoğu için bir hayal kırıklığına dönüşüyor. iPhone'un geçen 5 sene içinde değiştiğini söylemek çok zor.

İlk iPhone 2007'de tanıtıldığında getirdiğini yeniliklerle tüketiciler arasında yankı uyandırmıştı. Ancak başarının formülünü bulan Apple, tüketicileri her sene etkilemeden iPhone'u onlara satmanın bir yolunu keşfetmiş görünüyor.

iPhone dokunmatikleri, internet bağlantısı, kamerası, uygulamaları, oyunları ve fazlasıyla elbette çok iyi bir telefon. Cihazın her yeni sürümü, bu sevilen özelliklerini korumayı başardığından onu kullanmamak için hiçbir neden yok. Ancak büyük bir yenilik yokken her yeni iPhone'un daha pahalı olması, tüketicilerin kendilerini sorgulamasına yol açmaya başladı. Üstelik kullanıcılar, bu özelliklerin sadece iPhone'da olmadığının da farkına varmaya başladılar.

iPhone 5 de önceki iPhone'larla hemen hemen aynı, sadece ölçüleri ve bağlantı noktasında fark var. iPhone 5'in interneti daha hızlı, kamerası, grafikleri daha iyi ve biraz daha çok uygulama var, ancak en büyük değişiklik size rahatlık değil rahatsızlık sağlayan yeni konektörden ibaret.

Dolayısıyla yeni iPhone'un öncekilere nazaran çok büyük bir fark sunduğunu söylemek güç.

Okuyucu Yorumları