Yeni iPhone'un bir özelliği daha ortaya çıktı

Söylentiler, yeni nesil iPhone'larda çok ilginç bir özelliğin olacağını işaret ediyor...

Yeni iPhone'da yok yok!

Blog'larda dolaşmaya başlayan bir resim, yeni nesil iPhone'larda elektronik bir pusulanın olacağının işaretçisi olabilir. Apple'ın büyük olasılıkla kullanıcılarının Apple mağazalarını kolayca bulabilmeleri için tasarladığı bu yeni işlevi yakın gelecekte telefonlarda görebiliriz.

Ayrıca yeni nesil iPhone'da lazerli mesafe ölçücü, infrared gece kamerası, yükseklik ölçer, derinlik ölçer, şok cihazı, bebek alarmı, okuma lambası, televizyon kumandası, kablosuz router, hamilelik test cihazı, elektron mikroskobu ve ayakkabınızın altına takılan taşları çıkarmak için bir cihaz olacağı da söylentiler arasında. Tabi Apple bu kadar işlev eklerken bazılarını da kaldırmış. Örneğin kullanıcılarının neredeyse hiç kullanmadığı telefon işlevleri bunlardan biri. Yazılımları da geliştirilen yeni nesil iPhone aynı masada üçten fazla arkadaşınızın oturduğunu tespit eder etmez iki saatlik iPhone tanıtım şenliğini otomatik başlatabiliyor. Ek olarak satılan yedek pili sayesinde de pil ömrü 10 saate çıkabiliyor.

Şaka bir yana bu iPhone çılgınlığı nereye kadar devam edecek bilemiyoruz ama on sene önce bilim kurgu filmlerinde gülerek ama bir taraftan da imrenerek izlediğimiz o her işi yapabilen minicik cihazlar artık her an cebimize girebilir.

Okuyucu Yorumları