Yeni iPhone'da Ters Şarj Özelliği Olacak mı?

Apple'ın gelecek akıllı telefonu iPhone 11'de ters şarj özelliği olacak mı?

iPhone da ters şarj olacak mı?

Huawei Mate 20 ile gelen ters şarj özelliği, bilindiği gibi akıllı telefonu bir kablosuz mobil şarj cihazı olarak kullanma fırsatı veriyor. Bu sayede diğer kablosuz şarj özelliği olan cihazlarınızı, Mate 20 Pro ile şarj edebiliyorsunuz. Bu özelliği yine yakın zamanda Samsung Galaxy S10'da da görmüştük. Görünüşe göre Apple da Samsung'u takip edecek ve ters şarjı iPhone 11'e ekleyecek.

Japon bir blog olan Mac Otakara'da yayınlanan yeni bilgiye göre Apple, iPhone 11'de Wireless PowerShare teknolojisinden yararlanacak ve bununla diğer cihazlara kablosuz ters şarj sağlayacak. iPhone 11'de bu özelliği görmeyi bekliyoruz. Zira tersine şarj özelliğiyle ilgili iddialar yalnızca Mac Otakara'da yayınlanmış değil. Daha önce de farklı tedarik zinciri kaynaklarından buna ilişkin duyumları almıştık.

Peki, Apple diğer tüm kablosuz şarj destekli cihazları mı şarj edecek, yoksa yalnızca kendi cihazlarını mı? Bunu görmek için beklemek gerekecek. Ancak Apple'ın "yeni" AirPod'larını şarj etmek için sık kullanılabilir bir yöntem olacağı kesin.

Bu arada son olarak iPhone 11'de 3 kamera görme ihtimalimiz de oldukça yüksek; bu bilgiyi de verelim.

Okuyucu Yorumları