Yeni işi, seks oyuncakları!

Eski üst düzey Microsoft çalışanı, şirketten ayrıldıktan sonra geleceğini seks oyuncaklarında arıyor

Yeni işi, seks oyuncakları!

Üst düzey Microsoft çalışanlarının şirketten ayrıldıktan sonra genellikle yollarına teknoloji alanında devam etmelerine alışmışızdır. Buna yazılım devinden ayrılıp Valve'i kuran Gabe Newell ile Nokia CEO'su olan Stephen Elop'u örnek gösterebiliriz.

Ancak yaşanan son örnek, bu geleneği yıkacak cinsten. The Times of India'nın haberine göre eski Microsoft çalışanları, Hindistan'da seks ürünleri satan bir web sitesi kurdu. Site, Microsoft'un eski Singapur iş geliştirme sorumlusu Samir Saraiya tarafından kuruldu.

Microsoft'tan ayrıldıktan sonra Saraiya önderliğinde Digital E-Life'ı kuran eski yöneticiler, şirketin ilk önemli atılımını bu site ile gerçekleştirmiş oldu. Siteyle ilgili açıklama yapan Saraiya, "Singapur'daki işimi bırakıp yaban ellere göç etmemin en büyük nedeni, buradaki müthiş iş potansiyeli oldu" şeklinde konuştu.

Hindistan, seksle ilgili ürünler konusunda oldukça sert yaptırımlara sahip bir ülke. Ancak site avukatlarından Lekhesh Dholakia, "ürünler veya ürünlerin sergileniş biçimi 'müstehcen' olmadığı sürece, bu ürünlerin satışı konusunda sıkıntı yaşamayacaklarını" belirtti.

Okuyucu Yorumları