Yeni Lenovo IdeaPad U350 Türkiye'de

Lenovo'nun yeni dizüstü bilgisayarı IdeaPad U350 Türkiye'de. İşte özellikleri ve fiyatı...

Yeni Lenovo IdeaPad U350

Lenovo'nun IdeaPad U350 modeli, netbook'lar ile başlayan mobilite akımını dizüstü bilgisayara taşıyor. IdeaPad U350 ince ve hafif bir tasarıma sahip.

Lenovo tüketicilere ultra ince, ultra hafif ve son teknoloji özellikler sunmayı amaçlayan bir ürün. Gümüş renkli şık bir kasaya sahip olan U350, 1,6 kilogram ağırlığında ve 2.54cm kalınlığında. LED arka aydınlatma teknolojisi kullanılan 13,3 inç büyüklüğündeki ekranı 16:9 görüntü oranı ve HDMI görüntü çıkışı sayesinde tüketicilerin multimedya dosyaları HD kalitesinde keyifle izlemesini sağlıyor.

Kullanıcılar daha mobil bir yaşam tarzına ayak uydurabilen gelişmiş bağlanabilirliğe ve eskisinden daha uzun pil ömrüne sahip, daha ince ve hafif PC'ler talep ediyor. Lenovo, pazarda giderek büyüyen bu aralığa yönelik talepleri karşılamak için Türk kullanıcıları ile IdeaPad U350 dizüstü bilgisayarı buluşturuyor.

8 GB'a kadar DDR 3 bellek ve dahası

8 GB'a kadar DDR 3 bellek ve dahası
Beraberinde gelen yazılımlar da paketi zenginleştiriyor

IdeaPad U350'de benzerlerinden farklı özellikleri mevcut. Bunlardan Ambient Light Sensor, ekran parlaklığını ortam aydınlatmasına göre ayarlayarak pil ömründen tasarruf ederken, göz yorgunluğunun da önüne geçiyor. Ayrıca, Dolby Sound Room teknolojisi video deneyimini kaliteli bir çevresel ses sunarak artırıyor. Üründeki tümleşik web kamerası videolu sohbet imkanı sunarken, VeriFace yüz tanıma teknolojisi kullanıcıların şifre kullanmadan bilgisayara giriş yapabilmesini sağlıyor.

IdeaPad U350'nin eğlenceye yönelik işlevleri, Intel® Core™2 Solo ve Pentium Ultra Low Voltage işlemcileri, 8 GB'a kadar yüksek hızlı DDR3 bellekler ve 500 GB kapasiteye kadar sabit disk ile destekleniyor. Bu teknolojiler kullanıcılara daha fazla ve daha hızlı çalışma olanağı sunuyor.

İş kullanıcıları için de Lenovo'nun patentli Active Protection System teknolojisi yardıma koşuyor. Dizüstü bilgisayar bir yerden düşerse, sabit diski kapatarak verileri koruyan bu teknolojinin yanı sıra, OneKey™ Rescue System de birkaç adımda veri kurtarma ve yedekleme yapabilme olanağı sunuyor.

Lenovo IdeaPad U350'nin üzerindeki Intel Wi-Fi yongasıyla 802.11b ve 802.11g destekli kablosuz ağlara bağlanılabiliyor. Cep telefonu, yazıcı vb. çevresel cihazlarla da bağlantı kurabilen U350'nin Bluetooth 2.1 + EDR desteği bulunuyor.

Lenovo IdeaPad U350, teknoloji satış noktalarında 699 USD + KDV'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları