Yeni Moto X resimlerle sızdı!

Yeni Moto X, tamamen metal tasarımla mı gelecek? Cevap, bu yeni sızıntıda!

Yeni Moto X sızdı!

Yeni Moto'lar hakkında sızıntılar sürüyor. Henüz sızan Moto G (2016) modelinin hemen ardından bu defa da Moto X'in yeni jenerasyonu kendini gösterdi. Fotoğraflarla sızan Moto X (2016), metal kasasıyla son dönemin trendine ayak uyduracak bir model olacak gibi görünüyor.

Lenovo tarafından satın alındıktan sonra gözden düşen Motorola, yeni modellerle yeniden eski günlerine kavuşmak istiyor. Moto G'nin yeni jenerasyonunun sızıntılarıyla heyecanlı bir bekleyiş sağlayan marka, şimdi de Moto X amiral gemisiyle dikkatleri üzerine çekti. Tamamen metal tasarımlı olması beklenen Moto X (2016), bunu sızan fotoğraflarıyla ortaya koyuyor. Arka yüzünde genişçe bir kamera alanına sahip olan telefon, böylece kamera konusunda da iddialı olacak gibi görünüyor. Yine alt kısımda yer alan geniş hoparlör alanıyla, ses konusunda da bir o kadar öyle olacağını düşünüyoruz. Telefonun ön yüzünde ise alt kısımda bir parmak izi okuyucu yer alması bekleniyor.

Yeni Moto X'in ne zaman piyasaya çıkacağı şimdilik bilinmiyor. Telefonla ilgili herhangi bir resmi açıklama şimdilik yok, ancak yaza kadar hazır olacağını düşünüyoruz.

Okuyucu Yorumları