Yeni MSI GS40 Phantom Türkiye'de

MSI, GS40 Phantom serisi yeni oyun notebook'larını Türkiye'de satışa sundu.

MSI ailesinin yeni ürünü!

MSI'ın ultra-mobil oyun laptopu GS40 Phantom serisi, performanstan ödün vermek istemeyen oyuncular için tercih edilmesi gereken ürünlerden. Güçlü bir CPU ve muhteşem GeForce GTX 970M grafikleri fırçalı aluminyum bir kasada barındıran, buna rağmen yalnızca 19.5~21.8mm yükseklik ve 1.6kg ağırlığa sahip olan yeni seri, 14" ekranlı mobil bir oyun bilgisayarı arayanlar için ideal seçimlerden.

İşletim sistemini Windows 10'a yükselten MSI kullanıcıları DirectX 12 oyun efektlerinin tümünü hemen hissedecekler. GS40 Phantom serisinin yeni Elmas kesim yan kısımları bu tasarıma şıklık katıyor. GS40 ile birlikte birkaç yeni teknoloji de geliyor. Okuma hızlarını 2200MB/sn'ye ulaştıran PCI-E Gen3 SSD, 32GB kapasiteye ulaşan DDR4-2133 ile işlem hızı, yeni standart olan kulaklık amplifikatörü ve yeni nesil kayıpsız ses üretimi sunan ESS SABRE HiFi Audio DAC, akıcı bir online oyun deneyimi için Killer Doubleshot ve Killer Shield ve profesyonel oyuncular için gerçek ses efektleri sunan Nahimic Audio Enhancer bu yeniliklerden yalnızca bazıları.

Notebook sektörünün öncülerinden biri olarak MSI, Skylake platformuna sahip ilk notebook bilgisayarları üreten firma. MSI, GAMING DNA'sını özel teknolojilere dönüştürerek çığır açan bir sistem performansını ve en iyi oyun deneyimini MSI hayranları ile paylaşmayı hedefliyor. Yepyeni GS40 Phantom Serisi ultra mobil ürünleri ile oyuncuların kalbini kazanacak.

Okuyucu Yorumları