Yeni Need For Speed oyunu yolda...

Popüler yarış oyunu Need For Speed'in yeni oyununun ne zaman geleceği belli oldu!

Yeni Need For Speed geliyor!

2015 yılındaki Need For Speed yeniden başlangıcının ardından popüler yarış serisinin bir sonraki oyunu hakkında pek bir haber bulunmamaktaydı. Ancak markanın şu andaki geliştiricisi Ghost Games bir blog yazısında yeni bir Need for Speed oyununun üzerinde çalışıldığını doğrulayarak, oyunun ilerlemekte olduğu yön hakkında bazı detayları sundu.

Geliştirici ilk olarak araç kişiselleştirmesinin yeni oyunda büyük geniş bir şekilde yer alacağını doğruladı ve "Need For Speed serisi içerisinde kişiselleştirmenin bir evi olmasına adanmış olduklarını" belirtti. Ayrıca stüdyo, polis kovalamalarının da geri döneceğini söyledi.

Bu özellikler bir Need For Speed oyunu için zaten beklenen özellikler olsalar da, eski NFS oyunlarında olan bir özellik bu sefer kendini göstermeyecek: İnternete bağlı olma şartı. Need For Speed (2015) oyunun bu özelliği ne eleştirmenler, ne de hayranlar tarafından beğenilmişti ve Ghost Games bu durumu kabul ederek bu konunun göz ardı edilemeyeceğini ve yapılan geri dönüşlerin dikkate alındığını belirtti. Açık bir şekilde söylenmemiş olsa da, bu oyunda sürekli internet bağlantısının gerekli görülmeyeceğinin geliştirici tarafından doğrulandığı söylenebilir.

Henüz adlandırılmamış olan yeni Need For Speed oyununun 2017 yılı içerisinde sunulması bekleniyor yukarıda belirtilen detaylar ve bir motel işareti olan görüntü dışında henüz yayımlanmış bir bilgi bulunmuyor. Ancak geliştirici, önümüzdeki ay gerçekleşecek olan Electronic Arts'ın E3 etkinliği EA Play öncesinde daha fazla bilgi sözü verdi...

Okuyucu Yorumları