Yeni Office 14 ne zaman hazır olacak?

MS, Office 14'ün çıkış tarihiyle ilgili spekülasyonlara ilk ağızdan yaptığı açıklamayla son verdi...

Office bilmecesi çözüldü!

Yazılım devi Microsoft'un bir süredir merakla beklenen yeni Office paketi Office 14'ün ne zaman son kullanıcıya sunulacağı bugüne kadar Microsoft cephesince pek dile getirilmiyordu. Hatta daha önce yayınladığımız bu haberimizde, şirkete yakın kaynaklardan biri olan UX Evangelist'in yayınladığı bir raporu sizlerle paylaşmış ve bu rapor doğrultusunda yeni Office paketinin 2010 yılından önce son kullanıcıya ulaşmayacağını duyurmuştuk.

UX Evangelist'in yayınladığı bu raporun üzerinden bir ay geçmesinin akabinde ise nihayet Microsoft'un en yetkili ismi Steve Ballmer, geçtiğimiz günlerde Office 14'ün çıkış tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı ve bu açıklama ZDNet tarafından tüm dünyaya duyuruldu. Yeni Office paketinin 2010 yılından önce çıkmasının söz konusu olmadığını ifade eden Ballmer, böylece bir ay önce yayınladığımız haberimizi de doğrulamış oldu.

Yine aynı rapora göre Microsoft, internet üzerinden ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan ve çıtayı her geçen biraz daha yükselten Google Docs'u yakından takip ediyor. Bu nedenle yeni Office'in, (Word, Excel, PowerPoint ve OneNote) internetle fazlasıyla bütünleşik olacağı konuşuluyor.

Okuyucu Yorumları