Yeni oyun kulaklık serisi RIG 500 Türkiye'de

Plantronics yeni oyun kulaklık serisi RIG 500'ü Türkiye'de tanıttı.

RIG 500 Türkiye'de!

Oyun segmentindeki kulaklıklarıyla amatör ve profesyonel tüm oyunseverlerin beğendikleri markalardan olan Plantronics, oyunseverlerin merakla beklediği RIG 500, RIG 500E ve RIG 500HD'yi tanıttı. E-Spor turnuvalarında en çok tercih edilen kulaklıklar arasında yer alan Plantronics'in RIG 500 serisi hafif, dayanıklı ve ergonomik yapısının yanında ses kalitesi ve tasarımıyla dikkat çekiyor.

3 farklı model olarak oyunseverlerin beğenisine sunulan RIG 500 serisi; Türkiye'de satışa çıktı. 3'lü seride yer alan RIG 500 ile oyunlara konsantre olmak artık kolay olacak. PC, Xbox One ve PS4 ile uyumlu olan RIG 500, ayarlanabilir kafa bandı, standart kapalı akustik kulaklıklar, hareketli mikrofon ve köpük dolgulu kumaş yastıkları ile bir oyuncunun istediği tüm özelliklere sahip.

Seride yer alan diğer kulaklık olan RIG 500HD ise yüksek ses destekli üç boyutlu Dolby 7.1 surround ses sağlıyor. Rekabetçi karşılaşmalarda rahatlığı ve hafifliği ile büyük kolaylık sağlayan RIG 500HD, standart yalıtımlı akustik kulaklıklara, hareketli mikrofona ve sökülebilir kablolara sahip. Hafıza köpük dolgulu kumaş yastıkları ile kafa yapınıza uyum sağlayan RIG 500HD, oynadığınız oyuna daha fazla odaklanmanıza yardımcı oluyor.

E-Spor için özel tasarım Plantronics'in RIG serisinde yer alan RIG 500E, yoğun e-spor karşılaşmaları için özel olarak tasarlandı. Ses kalitesinin yanında esnekliğe de önem gösterenlerin ilk tercihi olan RIG 500E'nin akustik profilini ihtiyacınıza göre ayarlayabiliyorsunuz. Uzun idmanlar için hava delikli tasarımı ile hayatınızı kolaylaştıran RIG 500E, ergonomik bir yapıya sahip. Dolby 7.1 ses için yüksek ses yalıtımlı olan RIG 500E, çıkarılabilir hareketli mikrofon ve sökülebilir kablolarıyla da oyuncuların rahat bir pozisyon almasına olanak tanıyor.

''Oyundaki rekabeti ürünlerimize yansıttık''

RIG 500 serisini tanıtmak için Türkiye'ye gelen Plantronics Oyun Segmenti Yöneticisi Gregory Morquin, kullanıcıların maksimum fayda sağlayacağı RIG serisini oyuncuların ihtiyaçları doğrultusunda ESL işbirliği ile tasarladıklarını söyledi. Morquin, "Plantronics olarak rekabetçi oyuncularla bir araya gelerek yakın bir çalışma gerçekleştirdik. Özellikle rekabet için detaylar çok önemliydi. Bu rekabetten esinlenerek RIG 500 serisini tasarladık ve profesyonel oyuncuların konforlu ve güvenilir şekilde oyunun keyfini çıkarmalarını sağladık'' dedi. Özellikle e-spor özelindeki oyun kulaklıklarıyla ülkelere yatırım yapmayı hedeflediklerini söyleyen Morquin, ''Plantronics olarak oyun kulaklıklarımızla dünyada potansiyel ülkeler önde olmak üzere yayılmayı hedefliyoruz. Global çerçevede baktığımızda Türkiye, Polonya ve İspanya potansiyelleri yüksek olan ülkelerin başında geliyor'' dedi.

RIG 500 satış fiyatı; 229 TL

RIG 500HD satış fiyatı; 299 TL

RIG 500E satış fiyatı; 479 TL

Okuyucu Yorumları