Yeni PC'nizdeki sinir bozan yazılımlara son!

Yeni aldığınız PC'ye önceden kurulmuş sinir bozucu yazılımlardan kurtulmanın en basit yolu burada...

Sinir bozan yazılımlara son!

Yeni bilgisayarınızı almadan önce bilgisayarları ve özelliklerini karşılaştırdınız, yorumlarına baktınız ve hepsi için belki de saatlerinizi harcadınız. Sonunda hangisini istediğinize karar verdiniz, mağazaya gittiniz ve nihayet bilgisayarınızı satın aldınız.

Bilgisayarınızın kutusunu açıp yerine yerleştirdiniz, gerekli bağlantıları yaptınız ve güç düğmesine bastınız. Üreticinin yüklemiş olduğu program devreye girdi ve bir şeyler yükleme başladı. Bazı kullanıcılar, ön-yüklenmiş bir işletim sistemini kaldırıp sıfırdan bir yükleme yapmanızı size önerebilir. Yeni bilgisayarınız için hatırı sayılır bir para da cebinizden çıktığını hesaba katarsak, aslında buna gerek yok. Size tanıtacağımız bu programı kullanarak ön-yüklenmiş programları kaldırabilir, PC'nizi tertemiz bir hale getirebilirsiniz.

PC Decrapifier, yeni bilgisayarlar için mükemmel bir araç. Defalarca 'Program Ekle/Kaldır'a girip Windows'u yeniden başlatmanıza gerek yok. Program, kullanıcıların çoğunun istemediği önceden yüklü gelen programları kaldırabiliyor. Yalnız hemen uyaralım, programı PC'nizi kullanmaya başlamadan önce çalıştırmalısınız veya yeni satın aldığınızda.

Araç bilgisayarınızı yavaşlatan gereksiz yazılımları, araç çubuklarını sizi hiç uğraştırmadan otomatik olarak kaldıracaktır.

PC Decrapifier'ı indirmek için buraya tıklayın

Okuyucu Yorumları