Yeni Samsung Galaxy Tab S 2 ve 9 özelliği

Samsung Galaxy Tab S2 hakkında bilmeniz gereken 9 özellik.

Yeni Tab S2 ve özellikleri!

İlk metal kasalı Samsung tablet olan Samsung Galaxy Tab S2, 5.6 mm incelikteki tasarımının yanı sıra 8.0 inç ve 9.7 inç olmak üzere iki farklı modeli ile daha kullanışlı hale geliyor. İnceliği ve hafifliği ile ön plana cıkan Galaxy Tab S2, kullanıcılara neredeyse bir dergi ya da kahve bardağı taşıma hissi yaşatıyor. Tek elle kolay taşınabilir oluşu ve çantalara rahatça sığabilmesi ile tüketicilere hareket halindeyken avantaj sağlıyor.

Görüntüleme deneyimine hazır olun

Tab S2'nin gerçeğe yakın renkler sunan Super AMOLED ekranı, kullanıcılara daha aydınlık video ve fotoğraflar sunuyor. Böylece ürün, derin bir kontrast ve net ayrıntılar ile bir okuma deneyimi sağlıyor. Tab S2'nin sahip olduğu Uyarlanabilir Ekran özelliği sayesinde kullanıcılar görüntü üzerinde doygunluk ve netlik ayarlarını kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.

Dijital okuma keyfini Tab S2 ile çıkartın

Samsung Galaxy Tab S2'nin sunduğu Super Amoled ekran, kitap, dergi, gazete ve internet sitesi içeriklerini dijital ortamda okumayı rahat hale getiriyor. Üst seviye okuma için optimize edilmiş performansı ile Tab S2, ekranda oluşabilecek gereksiz kenar boşlukları ve kaymaları ortadan kaldırarak kullanıcılara kusursuz bir okuma deneyimi sunuyor. Ayrıca sahip olduğu okuma modu, kullanıcıların göz yorgunluğunu azaltarak onlara daha uzun süre okuma fırsatı veriyor.

Hareket halindeyken bile verimliliği yakalayın

Galaxy Tab S2, hareketli iş yaşamında bile verimliliği, yüksek seviyeye çıkarıp, görev yönetimini kesintisiz sağlıyor. Tabletin MS Office çözümü kullanıcıya, gerekli olduğunda belgeleri düzenleme ve yeniden yaratma imkanı sağlıyor. Bunun yanında Galaxy Tabs S2, dokunmatik ekran kullanırken rahat edemeyenler için opsiyonel olarak kullanılabilen klavyeli kılıf özelliği sunuyor. Cihaz, One Drive bulut teknolojisi ile kullanıcılara masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarında depoladıkları belgelere, tabletlerinden ulaşmalarını sağlıyor.

Kablolara Tab S2 ile veda edin

Tab S2'nin sahip olduğu BLE (Bluetooth Low Energy) teknolojisi, televizyon veya akıllı telefonlar ile cihazın arasında otomatik bağlantı kurabiliyor. Böylece kullanıcıların, sunum yapmaktan televizyon izlemeye kadar her şeyi tek bir tuşla kolayca ve kablo kalabalığı olmadan yapabilmesi mümkün hale geliyor.

Aynı anda birden fazla işlem yürütün

Galaxy Tab S2, çoklu görev özelliği ile kullanıcılara birden fazla uygulamaya aynı anda ulaşım fırsatı sunuyor. Tabletin sağladığı bölmeli görüntü sistemi, mesajlaşırken aynı anda video izleyebilme veya not alırken aynı anda sunum hazırlayabilme olanağı tanıyor. 8 çekirdekli işlemci ve 3GB RAM'i ise Tab S2'nin tüm çoklu işlemleri hızlı ve rahat bir şekilde gerçekleştirmesini sağlıyor.

Koruma teknolojisi ile güvenle kullanın

Herkes telefonundaki kişileri ve içindekileri güvende tutmak ister ama bunun kaydını tutmak veya güvenliğini sağlamak için sürekli şifre girişi yapmak sıkıntı veren bir duruma dönüşebilir. Neyse ki, Galaxy Tab S2'nin kullanıcılara sunduğu parmak izi tarama teknolojisi, kimlik doğrulama sürecini zahmetsiz ve hızlı bir hale getiriyor. Ayrıca tablete önceden yüklenmiş olan güvenlik yazılımı, cihazı ekstra bir korumaya ihtiyaç duymaksızın güvende tutuyor.

Her ışık koşulunda kaliteli fotoğraflara sahip olun

Galaxy Tab S2'nin 8MP kamerası ve f/1.9 diyafram açıklığına sahip lensi, loş ortamlarda bile parlak ve net fotoğraflarla videolar çekmeye olanak tanıyor. Kullanıcılar, kaydettikleri fotoğraf ve videoları cihazın geniş Super AMOLED ekranında mükemmel netlikle görüntüleme şansı yakalıyor.

Hız kesmeyen bağlantı sayesinde her an iletişimde kalın

Zaman tasarrufunun en fazla konuşulduğu şu günlerde Tab S2, beşinci nesil Wi-Fi 802.11ac ve 2X2 MIMO teknolojisiyle hızlı ağ performansı sunuyor. İki adet dahili Wi-Fi anteni sayesinde bağlantı hızını ikiye katlayan tablet, daha önce olmadığı kadar sürekli ve hızlı bir bağlantı sağlıyor. Bu güçlü bağlantının dahi yeterli olmadığı durumlar içinse tabletin, Akıllı Bağlama (Smart bonding) teknolojisi ile geliştirilen Download Booster (İndirme Hızlandırıcı) özelliği sayesinde Wi-Fi ve LTE bağlantılarını bir araya getirerek sunduğu hız performansı ile kullanıcıları memnun ediyor

Okuyucu Yorumları