Yeni Samsung laptop'lar MediaMarkt'ta...

Samsung'un yepyeni laptop'ları ilk kez MediaMarkt'ta tüketicilerle buluştu...

MediaMarkt: Samsung rüzgarı!

Samsung Electronics tarafından tüketicilere sunulan R519 dizüstü bilgisayarlar, M1 Meydan Alışveriş Merkezi ve Güneşli 212 İstanbul Power Alışveriş Merkezi'nde yer alan MediaMarkt'ların açılışında çok özel fiyatlarla tüketicilere sunuldu.

Samsung R519'un bileşenlerinin %75'i Samsung tarafından üretiliyor. Böylece, dizüstü bilgisayarın tüm parçaları kapsamlı kalite testlerinden geçiriliyor. 15,6 inçlik ekranı ile daha net, aydınlık görüntüler sağlayan R519, 16:9'luk geniş ekranı ile film seyrederken ya da oyun oynarken HD kalitesi sunuyor.

Sade hatlı tasarımı ile modern ev ve ofis ortamlarını tamamlayan Samsung R519, aynı zamanda yüksek ses kalitesi ile kullanıcılara etkileyici bir deneyim yaşatıyor. Samsung R519, entegre 4 Watt stereo hoparlörler ile kullanıcılara HD ses kalitesi deneyimini yaşatırken, SRS (Ses Erişim Sistemi) efektleri daha zengin 3D ses elde edilmesini sağlıyor. Öte yandan SuperSilent Mode özelliğin bulunan R519, kütüphanede veya toplantı sırasında sessiz kullanım özelliği sunuyor. 3'ü 1 arada hafıza kartı okuyucusu, 2.0 USB bağlantı noktaları bulunan Samsung R519 ile resimler, filmler ve diğer veriler tüm modern kameralara, diğer multimedya cihazlarına ya da ses-görüntü aygıtlarına aktarılabiliyor.

Samsung R519, 6 hücreli bataryası ile 4 saate kadar maksimum performans ve hareket özgürlüğü sağlıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları