Yeni Samsung SMART TV, İstinye Park'ta!

Samsung'un sahibini tanıyan yeni televizyonu, bu eğlenceli etkinlikte kullanıcılarla buluşacak!

Sizi tanıyan TV ile tanışın!

Samsung Electronics, ses ve hareket komutu ile çalışan yeni SMART TV modelini, 26-29 Nisan 2012 tarihleri arasında İstinye Park Alışveriş Merkezi ziyaretçileriyle buluşturuyor. TV teknolojisinde gelinen son noktayı temsil eden yeni Samsung SMART TV'yi İstinye Park'ta deneyimleyebilir, sürpriz hediyeler kazanabilir, keyifli şovları izleyebilir ve ailenizle birlikte eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz.

Ünlü DJ'ler Cenk ve Erdem'in eğlenceli sunumu ile gerçekleşecek yeni Samsung SMART TV İstinye Park etkinliklerinde; çocuklar, aileler ve spor yapmayı sevenler için özel alanlar oluşturulmuş. Sürpriz hediyeli Quiz şovları ve tüm gün süren X-BOX turnuvası da, gününüzü neşelendirecek etkinlikler arasında yer alıyor.

Özel alanda deneyimleyebileceğiniz yeni nesil Samsung SMART TV, bildiğimiz televizyon izleme alışkanlıklarını kökünden değiştiriyor. Ses ve hareket ile kontrol edilebilen yeni Samsung SMART TV'de açma ve kapama komutlarının yanı sıra; ses alçaltma, yükseltme, kanal değiştirme gibi tüm komutları, oturduğunuz yerden sözlü olarak veya el hareketiniz ile verebiliyorsunuz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları