Yeni sezonda farklı bir futbol deneyimi

Samsung, 2014 model Smart TV'leriyle yeni sezonda farklı bir futbol deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.

Yeni sezona hazır mısınız?

Samsung 2014 model Smart TV'ler, teknolojiyi günlük yaşama adapte ederken, seyir keyfi üst düzey sporlardan biri olan futbola da farklı bir perspektif getiriyor. Samsung 2014 model Smart TV'ler, stadyum deneyimini oturma odanızın konforunda yaşamanıza olanak sağlayan "Futbol Modu" özelliği ile birlikte geliyor. "Futbol Modu" ile salonunuz stadyuma dönüştüren bu TV'ler, stadyum zemininin gerçek yeşil tonunun keyfini çıkarıp, güçlü multi-surround ses efektleri ile atmosferi gerçek anlamda hissetmenizi sağlarken, Zoom özelliğiyle tartışmalı pozisyonlarda en doğru görselliği sağlıyor.

Evdeki en ileri futbol deneyimi Samsung TV'nizin uzaktan kumandasındaki futbol düğmesine bastığınız anda başlıyor. "Stadyum Görünümü", sahanın canlı çimlerini ve stadın diğer tüm renklerini, kendiniz de sahadaymışsınız gibi hissettirecek şekilde görüntülerken, "Stadyum Sesi" kalabalığın tüm heyecanını duymanızı sağlayacak şekilde güçlü multi-surround ses performansına imza atıyor.

Artık maç kaçırmak yok!

Samsung 2014 model Smart TV'lerin PVR (Kişisel Kayıt) özelliği sayesinde, TV'deki tüm heyecanı kaydedebilir, dilediğiniz pozisyonları tekrar tekrar izleyebilirsiniz. Ayrıca, ekranı 9 alana bölen yakınlaştırma özelliği ile seçilen alanı tüm detaylarıyla görmeniz mümkün. Böylece hakemin kararına katılmadığınızda, pozisyonu yakınlaştırabilir ve gerçekleri tüm açıklığıyla görebilirsiniz.

2014 model Samsung Smart TV, 1.200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları