Yeni Siemens CF62, Tarzı ile Dikkat Çekiyor

CF62, telefonları ile farklılaşmak isteyen kullanıcılar için tasarlanmış. Hoş detayları ile dikkat çeken kapaklı telefonun renkleri de dizaynıyla tam bir uyum içerisinde. Kapalı konumda oldukça küçük olan telefon 78 cm3 hacmi ve 85 gr ağırlığı ile en küçük ceplere bile sığabilecek büyüklükte.

Yeni Siemens CF62, Tarzı ile Dikkat Çekiyor

Yüksek çözünürlüklü 65.536 renkli ekranı bulunan telefonun takılabilir flaşlı Quickpic kamerası ile fotograf çekebilir, bunlara ses ve yazı ekleyerek MMS gönderebilirsiniz. CF62'nin ayrıca çok sesli (polifonik) melodileri, ve JAVA, GPRS ve WAP özellikleri bulunuyor.

Siemens Mobile Strateji ve Pazarlama'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jens-Thomas Pietralla,: " CF62 ile Siemens Mobile, oldukça çarpıcı bir tasarımı pazara sunuyor. CF62'nin teknolojik özelliklerinin yanı sıra telefonlarının tarzıyla da farklılaşmak isteyen tüketiciler için vazgeçilmez bir seçim olacağını düşünüyorum. Üstelik CF62'nin fiyatı da çok uygun olacak."

CF62 çarpıcı dizaynının yanı sıra kullanımı da oldukça kolay, telefonun dış ekranı sayesinde telefonun kapağı kapalıyken bile kimin aradığını görmek mümkün. Telefonun, beş saate varan konuşma süresi ve 220 saat varan bekleme süresi bulunuyor. CF62 pazara oldukça geniş bir orjinal Siemens aksesuar yelpazesiyle sunulacak. İlave aksesuarlar; takılabilir flaşlı OuickPic kamera, farklı taşıma kılıfları, şarj cihazları, data kablosu ve arabada kullanımı için özel çözümler.

Okuyucu Yorumları