Yeni Surface Mini ve fazlası geliyor!

Hemen her cihazın bir de "mini" modelini yapmak artık moda... İşte bu modaya katılan son dev!

Onların da minisi geliyor!

Microsoft'un pek çok uzmana göre hayal kırıklığı yaratan ve hatta Steve Ballmer'ın istifasında da önemli rol oynayan tablet - hibrit PC modelleri Surface'ler, bir kez daha şanslarını deniyorlar. Yeni CEO Nadella döneminde Surface'lere son bir şans daha verilecekmiş gibi görünüyor zira şirketten sızan bilgilere göre Microsoft, 20 Mayıs'ta yeni Surface modellerini tanıtmaya hazırlanıyor.

Şirket içinden sızan dedikodulara göre Microsoft'un tanıtacağı modeller arasında Surface Mini de yer alıyor. Ayrıca yeni Surface'lerde Qualcomm işlemcilerin yer aldığı da söyleniyor. Bu da Surface tabletlerde ilk defa Qualcomm işlemcilerin kullanılması anlamına geliyor. Aslında Windows Phone'larda Qualcomm işlemciler sık sık kullanıldığı için iki şirket birbirine aşina. Tabi bu durumda, Qualcomm işlemcileri kullanan Surface modellerinde Windows RT'yi görmek de kimseyi şaşırtmayacak.

Yeni tabletlerin fiyatı ve teknik özellikleri şimdilik belli değil ancak söylentiler doğru ise, 10 gün sonra yeni Surface'in tüm detaylarına şahit olacağız...

Okuyucu Yorumları