Yeni Tomb Raider şerefine en güzel Lara'lar

Yeni Tomb Raider diğerlerinden çok farklı: En güzel Lara modelleri eşliğinde tüm detaylar burada...

Lara farklı diyarlarda!

Crystal Dynamics popüler Tomb Raider serisinin yeni bir bölümü üzerinde çalışıyor. İlk dedikodulara göre yeni bölümde Lara Croft ve maceralarının öncesindeki bir zaman dilimi anlatılacak.

İlk konsept çalışmalarının yanında yeni bölümün hikayesi ana hatlarıyla belli oldu. Kahramanımız talihsiz bir kaza sonucu kendisini bir Japon adasında bulacak; tamamen genç ve deneyimsiz bir şekilde. Önceki bölümlerden farklı olarak oyuncuların Far Cry'da olduğu gibi mutasyon geçirmiş, insanımsı yaratıklarla savaşması gerekecek. Böylece savaş sistemi ve atmosferde temelli değişiklikler olacak: Crystal Dynamics, hayatta kalma çabasının ağır bastığı, korku ve aksiyon dolu yakın dövüşlere ağırlık verecek. Ayrıca selef oyunlara nazaran daha yoğun şiddet içeren sahnelerle karşı karşıya kalacağız.

Bilgiler, aslında Eidos Interactive'ın yayımlamak istemediği bir dokümandan ortaya çıktı. Tomb Raider 9'un bu şekilde piyasaya çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil; zira ne geliştiriciler ne de yayımcı firma içeriğe dair bir açıklamada bulumadılar.

Okuyucu Yorumları