Yeni Toshiba notebook'ları tanıtıldı

Yeni Toshiba Qosmio X70 ve Satellite P70 modelleri eğlencede en üst seviyeyi sunuyor.

İşte yeni Toshiba laptop'lar

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş. iki yeni 43.9 cm (17.3") ekranlı notebook modelini tanıttı. Her ikisi de geniş ekran boyutuna sahip Qosmio X70 ve Satellite P70 modelleri, sorunsuz çoklu işlem yetenekleri, güçlü Intel®Quad Core™ i7 işlemcileri ve Full HD ekranları ile yoğun eğlence deneyiminde üstün performans sağlıyor.

Güçlü grafik performans ile şık görünümü ve gelişmiş görsel-işitsel özellikleri bir araya getiren Qosmio X70, her zaman daha fazlasını isteyen kullanıcılar ve fotoğrafları, videoları düzenleyebilmek, oyunların keyfine varabilmek ve geniş 43.9 cm (17.3") ekranda film izlemek isteyen multimedya meraklıları için ideal.

Eğlence için hazır

LED arka aydınlatmalı Full HD, 1920x1080 çözünürlüklü ekranı ile Qosmio X70, aksiyon dolu filmler, oyunlar ve online içerik için yoğun bir görsel deneyim sağlıyor. Geniş 43.9 cm (17.3") 300 NIT ekran, net detaylar için canlı ve parlak renkler ile her zaman optimum görüntü kalitesi sunuyor. Qosmio X70'in görsel kusursuzluğu Toshiba için özel üretilen harman/kardon® hoparlörlerle tamamlanarak etkin ses ve işitsel deneyim sağlanıyor. DTS Sound™ ses sistemi ile geliştirilen ses yüksekliği, ileri baslar ve gelişmiş ses tanımı sayesinde hoparlörler eğlence için hazır.

Her zaman güçlü performans

Qosmio X70, notebook'un performansını ileriye taşıyacak bir dizi özellik ile donatılmış durumda. Videoları ve fotoğrafları düzenlerken veya oyun oynarken işlemlerin altından kolaylıkla kalkacak güce sahip. 4GB GDDR5 VRAM destekli entegre Radeon™ R9 M265X grafik işlemci daha hızlı bant genişliği sunuyor ve performansı artırıyor. AMD Enduro™ teknolojisi hem batarya ömrünü uzatıyor, hem de olağanüstü bir grafik performans sağlayarak cihazı optimize ediyor. Ayrıca çoklu işlemlerin eş zamanlı yürütülmesini sağlayan Intel®Quad Core™ i7 işlemciye sahip Qosmio X70, gözle görünür seviyede akıllı bir işletim sunarken, dahili görseller ile çok daha iyi bir PC deneyimi sağlıyor. Kullanıcılar 2TB HDD veya 1TB SSHD desteği seçeneği ile oyunlarının, filmlerinin ve dosyalarının tamamını saklamak için çok geniş bir alana sahip oluyorlar.

Satellite P70 – daha fazlasını yapın

Qosmio X70'nin pek çok özelliğini barındıran Satellite P70, eğlence, üretkenlik ve çoklu-işlem gibi günlük kullanımdaki işlemler için geniş ekranlı masaüstü bilgisayar yerine kullanılabilecek ideal bir seçim. Taranmış şık Saten Altın renkli kaplama seçkin bir tasarım sağlarken, sağlam alüminyum gövde hareket halindeyken bile son derece dayanıklı kullanım sunuyor. Qosmio X70'in kırmızı arka aydınlatmalı klavyesinden farklı olarak, Satellite P70'in klavyesi beyaz ışıklandırmaya sahip.

Toshiba Qosmio X70 ve Satellite P70:

Ekran: 43.9cm (17.3") 1920 x 1080 (Full HD), LED arka aydınlatmalı 300 NIT ekran İşlemciler: 4. Nesil Intel®Quad Core™ i7 işlemci
Depolama: 2 TB'a kadar HDD veya 1 TB SSHD (katı hal hibrid sürücü)
Hafıza: 16 GB'a kadar DDR3L RAM (1,600 MHz)
Bağlantı: 1x HDMI®-çıkışı Ultra HD destekli,2 x USB 2.0, 2x USB 3.0 (1 x Uyku Modunda Şarj dahil), 1 x RGB,Bridge Media UHS-II destekli SD/SDHC girişi1, kulaklık/mikrofon girişi, Kensington kilidi soketi

İletişim: Intel® Çift Bant Kablosuz-AC 3160, Intel®WiDi, kablosuz ekran teknolojisi, Bluetooth® 4.0, çift mikrofonlu HD web kamera

OS: Windows 8.1
Ses: DTS Sound™ ses geliştirme özellikli Harman Kardon hoparlörler
Boyutlar: 413x268x28.4/33.1mm
Ağırlık: 2.9kg

Toshiba Qosmio X70:

Grafik işlemci: 4GB GDDR5 VRAM ile AMD Radeon™ R9 M265X grafik işlemci ve AMD Enduro™ teknolojisi

ODD: Blu-rayTM BD-RE (XL) sürücü
Renk: Mat kırmızı tasarım unsurları ile koyu gümüş renk
Klavye: Çerçevesiz, kırmızı arka aydınlatmalı döşeme klavye

Toshiba Satellite P70:

Grafik işlemci: 2GB veya 4GB GDDR5 VRAM ile AMD Radeon™ R9 M265X grafik işlemciler ve AMD Enduro™ teknolojisi

ODD: Blu-rayTM BD-RE (XL) sürücü veya DVD Süper-Multi sürücü
Renk: Saten Altın
Klavye: Çerçevesiz, beyaz arka aydınlatmalı klavye

Okuyucu Yorumları