Yeni Toshiba Tablet PC

Yeni Toshiba Tablet PC, Akıllı Tasarımı ile Güvenlik ve Performansı bir arada sunuyor.

Yeni Toshiba Tablet PC

Portégé® M400 akıllı özellikleri, hareket halindeki pofesyonellerin beklentilerinin üzerinde bir performans için en gelişmiş Intel® Centrino® Duo Mobil Teknolojisi mimarisi üzerine kurulu Toshiba EasyGuard teknolojisinin özellikleriyle, güçlü bir Tablet PC'nin üretkenliğini artırıyor.

Toshiba’nın "all-in-one" özellikli bu üst modeli, neredeyse her türlü iş gereksinimini karşılamak üzere Toshiba TruBrite™ 12.1 inç yüksek parlaklıkta ekran, yüksek performanslı Seri ATA sabit disk sürücü, 512MB DDR2 533MHz Çift Kanallı bellek ve DVD-SuperMulti Drive için ultra SlimBay desteği veya 2. HDD için Bağımsız Disklerin Yedek Dizisi (RAID) 1 desteği sağlıyor.

Portégé® M400 modelinde ayrıca Toshiba Parmak İzi Okuyucusu ve gizli ya da önemli şirket bilgilerini erişime karşı korumaya yönelik ek güvenlik sağlayan katıştırılmış bir güvenlik çipi olan Trusted Platform Module (TPM v1.2) bulunmaktadır.

Hırsızlık Önleyici Koruma Zamanlayıcısı, Portégé® M400 modelinin çalındığında kullanılmasını engeller – kullanıcı tarafından belirlenen bir süre sonunda, BIOS parolası kendi kendine etkinleşerek sisteme yetkisiz kullanıcılar tarafından erişimi engeller. Güvenilir bilgisayar kullanımı için, yeni kasa tasarımında Toshiba Darbe Emme tasarımı, 3B hızlanma ölçer ile HDD Koruması bulunmaktadr.

Sıvı sızdırmaz bir klavye özelliği ise kullanıcı hatalarından doğan teknik sorunlarda ön sırada olan sıvı dökülmesi ile oluşan arızaları artık imkansız hale getiriyor.

Portégé® M400, tüm ortamlar için EDR ile Bluetooth v2.0, V92 modem, 10/100/1000 Ethernet ve tümleşik kablosuz LAN a/b/g gibi kolay bağlantı özellikleri içerir.

Yeni ve yüksek kapasiteli ince pil, ODD kullanımına devam ederken pilinizin ömrünü 8 saate kadar artırır. Yeni Toshiba Express Port Replicator tek tuşla çıkarma özelliği sayesinde kablolar masada takılı kalır

Teknik Özelliklerde Ön plana Çıkanlar;

- Ram 4GB a kadar çıkabiliyor
- Wireless ABG standartlarını destekliyor
- Parmak izi okuyucusu mevcut
- Easyguard
- Su geçirmez klavye
- Shock protectİon
- Antı-theft Protection Timer
- HDD Protection

Okuyucu Yorumları