Yeni USB flash sürücüleri kapıda

SanDisk, daha hızlı, daha ince ve yüksek kapasiteli USB flash sürücülerini tanıttı!

Hızlı ve yüksek kapasiteli

SanDisk Corporation hızlı, ince ve yüksek kapasiteli USB ürünlerini de içeren yeni USB flash sürücülerini tanıttı. Bu sürücüler tüketicilere, istedikleri dijital içeriği gittikleri her yere yanlarında götürebilmeleri için gereken depolama alanını sunarken dosyalarını şık tasarıma sahip ürünlerle hızlı bir şekilde aktarma imkânı da sağlıyor.

SanDisk Perakende Pazarlama Başkan Yardımcısı Bob O'Keefe şunları ifade etti: "Süper hızlı aktarım, maksimum depolama kapasitesi ve şık tasarıma sahip ürünler. Kısacası tüketicinin aradığı her özelliği sağlıyoruz. USB sürücü alanında sektöre liderlik eden SanDisk, şimdi de geniş form faktörleri ve müşterinin önemli dosyaları için talep ettiği güvenilirlik ile pazardaki en yüksek ürün yelpazelerinden birini sağlamaktadır."

SanDisk Extreme USB flash sürücü

USB 3.0 özellikli SanDisk Extreme USB flash sürücü, maksimum 190 MB/s hızla oldukça büyük dosyaları 10 kata kadar daha hızlı bir şekilde aktarabiliyor, depolayabiliyor ve paylaşabiliyor. NPD In-Stat'a göre USB 3.0 özellikli cihazların satışı, 2011 yılındaki 70 milyon değerinden gelerek 2014 yılında bir milyarı açacak. SanDisk Extreme USB flash sürücü, bu dönemde yeni nesil bilişim cihazlarının taleplerine uygun hızlı bir performans sağlıyor. Sürücü bekleme sürelerini önemli ölçüde azaltıyor. Küçük dosyaları hemen hemen anında, 3 GB gibi daha büyük dosyaları 20 saniyede ve 40 GB büyüklüğünde dosyaları dört dakikada aktarıyor. SanDisk Extreme USB flash sürücü için sınırsız süreli sınırlı garanti veriliyor ve ürüne tüm dünyada 16 GB - 64 GB arası kapasitelerle ulaşılabiliyor.

Cruzer Glide USB flash sürücü

128 GB Cruzer GlideUSB flash sürücü, SanDisk'in şimdiye kadarki en yüksek kapasiteli USB sürücüsü ve fotoğraf, video, müzik ve diğer dosyalar için güvenilir, güvenli ve taşınabilir depolama sağlıyor. Sürücü, depolama alanı 128 GB ile sınırlı ultra ince dizüstü bilgisayarları kullananlar için ideal bir üründür. Bu tür bir konfigürasyonda Cruzer Glide USB, rahat ve taşınabilir bir çözümle tüketicinin depolama alanı imkanlarını iki katına çıkarıyor. İki yıllık sınırlı garanti verilen Cruzer Glide USB flash sürücüye tüm dünyada 4 GB - 64 GB arası kapasitelerle ulaşılabiliyor. 128 GB kapasiteli ürüne ise 2012 yılı üçüncü çeyreğinden itibaren tüm dünyada ulaşılabilecek.

Cruzer Facet USB ve diğerleri

Cruzer Facet USB ve diğerleri

Cruzer Facet USB flash sürücü

Yaptığı her şeyde tarzını yansıtmayı seven Cruzer Facet USB flash sürücü, çeşitli canlı renklerle tasarlanmış bir çelik muhafazaya ve kesme bir yüzeye sahip sağlam bir sürücü. Cruzer Facet sürücü işlev ile kişiliği birleştirerek dijital dosyaların saklanmasını şık bir işleme dönüştürüyor. Tüm dünyada 8 GB - 32 GB arası kapasitelerle ulaşılabiliyor.

Cruzer Pop USB flash sürücü

Cruzer Pop USB flash sürücü, kişiliklerini tamamlayan özel tasarımlar arayan genç kullanıcılar için tasarlandı. Bu keyifli ve özel USB flash sürücü, zengin renk ve modellerin yanı sıra "fırlayarak" açılan kullanımda olmadığında kapanarak konektörü koruyan eşsiz bir tasarıma sahip. SanDisk'in en ince ürünü olan bu yeni sürücüye tüm dünyada 8 GB - 32 GB arası kapasitelerle ulaşılabiliyor.

Kullanılabilir yazılım

Yeni ürün yelpazesindeki ve diğer tüm SanDisk USB sürücüler güvenli dosya şifreleme ve parolayla koruma özelliklerine sahip. SanDisk SecureAccess yazılımı özel dosyalarınız için 128-bit AES dosya şifreleme ve parolayla koruma sağlarken 6 sürücünün geri kalanını paylaşıma uygun şekilde bırakıyor. Daha fazla korunma ve güvence sağlamak için sağlanan iki adet GBof güvenli çevrimiçi depolama ile dosyalar kolayca yedeklenebiliyor ve tüm web tarayıcılarla erişim sağlanabiliyor. SanDisk ayrıca ücretsiz olarak indirilebilen ve kullanıcıların, sık kullandıkları sosyal medya siteleri ve çevrimiçi sitelerden aktardıkları kişisel verileri SanDisk USB sürücüsünde yedekleyebilmelerini ve düzenleyebilmelerini mümkün kılan Cloud Catcher yazılımını sunuyor.

Okuyucu Yorumları