Yeni Windows bombası patlıyor

Microsoft, Google'ın tabletlerini yerden yere vurdu, dev bombasının ilk sinyallerini verdi!

Yeni Windows bombası patlıyor

Microsoft'un patronu Steve Ballmer'ın rakiplerine yüklenmekten hiç de çekinmediğini biliyoruz. Ballmer'ın son hedefi ise şu ana dek tabletleriyle büyük bir başarı yakalayamayan Google oldu.

Ballmer, Wall Street Journal'da yer alan röportajında Google hakkında şunları söylüyor: 'Google'ın tablet yaklaşımı şimdiye kadar başarısız oldu' ve ekliyor: 'Ancak Apple'ın iPad ile izlediği strateji başarılıydı.' İşin ilginç yanı ise tablet piyasasında bir süredir yer alan Microsoft'un da pazarda önemli bir yer almamış olması. Bu arada, Microsoft'un yeni tablet stratejisini D9 konferansında ortaya çıkarması bekleniyor.

Windows 8 tabletlerinin başarılı olup olamayacağı büyük bir merak konusu. Bir söylentiye göre ise Microsoft, önümüzdeki hafta yeni tablet işletim sistemini tanıtabilir. Ayrıntılar haberimizin devamında...

Önümüzdeki hafta yeni bir tablet mi geliyor?

Önümüzdeki hafta yeni bir tablet mi geliyor?
Microsoft, önümüzdeki hafta yeni tablet işletim sistemini tanıtabilir

Ballmer'ın Google'ın tablet stratejisinin başarısız olduğundan bahsetmesinin hemen ardından ortaya çıkan bir söylentiye göre Microsoft, tabletlere yönelik Windows'u önümüzdeki hafta tanıtacak.

Bloomberg'in raporuna göre Microsoft, Nvidia Tegra çipiyle çalışan bir tableti önümüzdeki hafta gün yüzüne çıkaracak. Rapora göre projeyi yakından tanıyan üç kişi, Microsoft'un bu tableti önümüzdeki hafta ortaya çıkaracağını söylemiş, ancak projenin çok gizli olması nedeniyle donanım ve çıkış tarihi gibi bir bilgi vermemişler.

Microsoft'un yeni tablet işletim sistemiyle iPad 2'ye rakip olup olmayacağı merak konusu. Şu an piyasada birkaç Windows 7'li tablet bulunuyor, ancak fiyatları oldukça yüksek.

Okuyucu Yorumları