Yeni Xbox'ın ismi yine yalan çıktı!

Merakla beklenen canavar hakkında ortaya atılan bir isim daha, işte böyle yalan çıktı...

Bu da yalan çıktı!

Bundan kısa bir süre önce, Reddit üzerinde ortaya atılan bir isim, tüm dünyayı aynı gün içinde dolaşmış ve üretilecek olan yeni Xbox'ın adını ortaya gözler önüne sermişti. Sadece bir görselden ibaret olan habere göreyse yeni konsolun adı Xbox Infinity olacaktı...

Neredeyse tüm teknoloji sitelerinde yayınlanan haberin kaynağı ise sonunda kendisini gösterdi. Görseli Reddit üzerinden paylaşan kullanıcının adı C-Ron idi ve konu ile ilgili yazdıklarında, bu görselin yeni jenerasyon Xbox'a ait olduğunu vurgulamıştı. Bazı yeni kaynaklar haberi doğrularken, bazıları da resmi açıklamada gözükmeyen görseli yalanlamışlardı... Bundan sadece birkaç gün önce görseli paylaşan C-Ron isimli kullanıcı bu tartışmalara daha fazla dayanamamış olacak ki görselin tamamen sahte olduğunu açıkladı. Görseli Photoshop kullanarak kendi başına hazırladığını dile getiren C-Ron, Reddit üzerinde yaptığı paylaşımdan sonra haberin internet üzerinde ne kadar hızlı bir şekilde yayıldığına şaşırdığını dile getirdi.

Pek tabi bir noktada "başarı" olarak algıladığı bu hareket görevini tamamladıktan sonra, yine Reddit üzerinde yaptığı yeni bir açıklama ile paylaştığı görselin tamamen sahte olduğunu tüm dünyaya açıkladı.

Okuyucu Yorumları