Yeni Xbox Star Wars kaplı...

Uzun zamandır beklenen Star Wars oyunu dev oyun konsoluyla birleşti, bakın ortaya ne çıktı...

Oyunculara büyük hediye!

Xbox 360, şüphesiz kullandığı Kinect teknolojisiyle halen konsol severlerin göz bebeği konumunda. Hareket algılama yeteneğine sahip olan Kinect piyasaya çıktığı anda, ortama bomba gibi düşen Star Wars oyunuysa, herkesi heyecanlandırmaya yetmişti.

Geçtiğimiz aylarda basına fazlasıyla sızan; Star Wars temalı Xbox 360 modeliyse, sonunda Microsoft tarafından resmen açıklandı. Üretilecek olan cihaz özel bir "bundle" şeklinde satılacak. Görüntü olarak fazlasıyla R2-D2 karakterini andıracak olan Xbox, aynı zamanda birçok farklı ses çıkaracak. 320 GB'lık sabit disk ile karşımıza çıkmaya hazırlanan yeni Xbox, bu bundle ile birlikte gelecek kontrol kolunu da, R2-D2'yu hiçbir zaman yalnız bırakmayan robotumuz C3PO'dan esinlenerek altın sarısı bir renkte üretmiş.

Kutu içeriğinde Xbox ve kontrol cihazının yanında, bir adet Kinect, Kinect Adventures ve uzun zamandır beklenen Kinect Star Wars da bulunacak. Oyun içerisindeyse bolca ışın kılıcı kullanabilecek ve her tarafa "force" atabileceğiz. Uzun zamandır beklenen oyunsa, Xbox team'in, LucasArts ile yakinen çalışması sonucunda ortaya çıkmış bir oyun olacak; yani Star Wars dünyası her detayıyla gözlerimizin önüne serilecek. Kinect Star Wars ise en geç sonbahar aylarında piyasada olacak gibi gözüküyor.

Okuyucu Yorumları