Yeni Xbox'tan en iyi haber sonunda geldi!

Yeni Xbox hakkında ortaya atılan en can sıkıcı söylenti, nihayet yalanlandı (gibi!)

Yeni Xbox'tan en iyi haber!

Yeninesil Xbox ile ilgili internette pek çok söylenti dönüyor. Ancak bu söylentilerin hiç biri Xbox'ın her zaman internete bağlı kalması gerekeceği söylentisi kadar büyük bir etki yaratmadı. Öyle ki bu söylenti Birleşik Krallık'taki oyun mağazalarının ayaklanmasına bile neden oldu. Oyun mağazaları henüz kimsenin Xbox'ın internete her zaman bağlı kalmasına hazır olmadığını düşünüyor.

Neyse ki, "Ars Technica"ya göre, bu söylenti doğru değil. Yeni Xbox üzerinde çalışmakta olan herkese gönderilen bir şirket içi e-posta, bu iddiayı yalanlıyor.

E-postanın içeriğinde günümüz internetine uygun bir Xbox üretileceği ve hatta internet bağlantısı olmayan kullanıcıların da düşünülerek geliştirileceği yazmakta. Bu pek de açık bir söylem değil ama en azından sürekli bir internet bağlantısı istenmeyeceğini kanıtlıyor. Yeni Xbox, Steam'e benzer bir yaklaşımda bulunarak, oyunların download edilip daha sonra oynanmasını isteyebilir veya eskiden olduğu gibi oyun disklerinin kullanılması tercih edilebilir.

Yeni Xbox hakkında halen çok sayıda bilinmeyen olsa da, bilinen bazı şeyler de yok değil. Yeni konsol büyük ihtimalle Xbox Infinity (Sonsuzluk) olarak adlandırılacak gibi görünüyor ve 21 Mayıs'ta duyurulması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları