Yeni yıl anılarınızı ölümsüzleştirin

Synology ile yeni yılda çektiğiniz videolarınızı 4K kalitesinde izleyin.

Videolarınızı 4K izleyin

Özel anlarda çekilen video ve fotoğrafları ölümsüzleştirmek isteyen kullanıcılar, bu içerikleri güvenilir şekilde depolamak istiyor. Veri depolama çözümlerinde ise uygun fiyatlı ve yüksek performanslı ürünleri tercih ediyor. Tatil, düğün, doğum günü veya yılbaşı gibi özel günlerde çekilen fotoğraf ve videoları sosyal medyada paylaşma eğilimi giderek artıyor. İnternete erişimin kolaylaşması ve artan cihaz sayısı, bu eğilimi tetikliyor. Bağımsız araştırma kuruluşu DOMO'nun yayımladığı "Data Never Sleeps" raporuna göre, dakikada 277.000 tweet atılırken, Instagram'da 216.000 yeni fotoğraf paylaşılıyor ve Youtube'a 72 saatlik video yükleniyor. Veri depolama alanında kullanıcı odaklı cihazlarla hayatı kolaylaştıran Synology, 4K çözünürlüğe sahip videoların kolayca depolanmasını sağlayan ürünleriyle anıları kalıcı hale getiriyor. Firma, "Akıllı video kütüphanesi" olarak nitelendirilen yeni cihazlarıyla; müzik, fotoğraf ve video gibi içeriklere istenilen an ve cihazdan erişebilme olanağı sunuyor.

Kişisel dijital kütüphanenizin tadını çıkarın

Evlerde artık birden çok akıllı ve internete bağlı cihaz bulunuyor. Veri depolama ürünleri, cihazlar arası veri aktarımı karmaşasından ve içerik kaybı tehlikesinden korunmak için bu cihazlardaki farklı içerikleri tek yerde toplamak ve kolayca bu verilere erişmek isteyen kullanıcılar için kolaylık sağlıyor. Kullanıcıya erişim konforu ve paylaşım esnekliği sağlayan bu ürünlerle multimedya içeriklerinin aile veya arkadaşlarla paylaşılması kolay. Büyük ölçekli şirketlere, KOBİ'lere ve bireysel kullanıcılara ürün ve çözüm sunan Synology ürün ailesine katılan DS416 şifreli veri depolama olanağı sunuyor. DS216play ürünü ise 4K videoların hızlı depolamasını ve kolayca oynatılmasını mümkün kılıyor.

Farklı markalar veya işletim sistemleri size engel olmasın

Birden fazla cihaz kullanan kullanıcıların tek bir ürün üzerinden verilerine ulaşmak istediğine dikkat çeken Synology Türkiye Ürün Müdürü Volkan Yiğit, şu bilgileri veriyor: "Kullanıcı talepleri bizim için çok önemli. Büyük bir titizlikle yaptığımız küresel çaplı araştırma ve anketlerden çıkan sonuçları Ar-Ge bölümümüze iletiyoruz. Geri beslemelerle göre tamamen kullanıcı odaklı bir iş sürecimiz mevcut. Derinlemesine incelenen bu çıktılar, üretim faaliyetlerimize yön veriyor. Kullanılan cihazların markalarından ve işletim sistemlerinden bağımsız olarak, her yerden ve her an verilerini depolayıp yönetmek isteyen kullanıcılar için yenilikçi ürünler tasarlıyoruz. Sunduğumuz çözümler, işletim sistemi bağımsız çalışabildiği için istenilen her türlü cihazdan verilere ulaşmayı mümkün kılıyor. En çok paylaşılan içeriklerden olan videoların kolay depolanması, erişilebilmesi ve paylaşılmasını mümkün kılan ürünlerimizi tüketicilerin hizmetine sunuyoruz. Uygulamalarımız sayesinde, kullanıcılara esnek kullanım imkânı yaratıyoruz. Kolay, hızlı ve güvenli çalışabilen çözümlerimiz ile kullanıcılarımıza özgür hareket edebilme olanağı sağlıyoruz."

En mutlu anlarınızı tek tuşla sosyal medyada paylaşın

Synology, "Disk Station, Video Station, Photo Station" gibi uygulamalarla sevilen programları istenilen zaman yeniden oynatma, seyretme, mobilken istenilen videolara hızlı şekilde erişme, depolanan videoları telefondan veya tabletten izleme, indirme hatta çevrimdışıyken bile izleme olanağı sunuyor. Fotoğrafları saklamak için mükemmel bir web albümü sağlayan çözümler, sabit sürücü kapasitesinin izin verdiği kadar çok sayıda fotoğrafı yükleme özgürlüğü veriyor. Ayrıca fotoğrafların konumunu, detaylarını ve fotoğrafta kimin olduğunu etiketleyebilme deneyimini de yaşattırıyor. İstenilen video veya fotoğrafları tek bir tuşla Facebook, Picasa Web Albümleri, Google+, Twitter ve YouTube gibi sosyal medya mecralarında paylaşma rahatlığı sunuyor.

Verilerinize hızlı ve kolay erişin

Synology ürünleri, kapsamlı bulut hizmeti ile verilerin bulut üzerinden paylaşılmasına imkân tanıyor. Mobil dahil tüm cihazlar arasında dosyaların senkronize edilmesi, yüksek hızda şifreli veri transferi mümkün hale geliyor. Yüksek yoğunluklu verileri depolamayı ve transfer etmeyi kolaylaştıran ürünler, ideal veri depolama olanağı sunuyor. Ev ve iş yerlerinde hem yüksek hızlı hem de şifreli veri transferi yapabilmek olanaklı hale geliyor

Okuyucu Yorumları