Yeni Yıl Fotoğraflarınız Kodak’tan

Kodak, yeni yıl için çok renkli ve özel bir hediye alternatifi sunuyor. Hem video hem de fotoğraf çekebilen Kodak EasyShare V550 dijital fotoğraf makinesi, Photo Frame Dock ve Printer Dock 3 Serisi ile birlikte geliyor.

Yeni Yıl Fotoğraflarınız Kodak’tan

Bu ürünü alanlar, Kodak’ın Ocak ayına özel 30 adetlik bedava baskı kampanyasından da yararlanabiliyorlar.

Kodak, yeni yıl alışverişi için çok renkli bir alternatif sunuyor. Bir deste oyun kartından daha küçük Kodak EasyShare V550, kaliteye, performansa ve kolay kullanıma önem veren fotoğraf tutkunları için geliştirildi. Şıklığıyla dikkat çeken V550, Photo Frame Dock ve Printer Dock 3 Serisi ile birlikte geliyor. Bu ürünü alanlar, Kodak’ın bedava baskı kampanyasından da yararlanabiliyorlar; çünkü Ocak ayı boyunca Kodak’ın tüm dijital fotoğraf makinelerinden 30 adetlik bedava baskı kuponu çıkıyor. Başka bir deyişle, yeni yılda V550 alan herkes, sevdiklerine, yılbaşı gecesi çekecekleri fotoğraflardan 30 güzel kareyi ücretsiz bastırma imkanı hediye etmiş oluyor.

Kodak EasyShare V550 zoom’lu dijital fotoğraf makinesi, hemen her tür sosyal ortam için uygun bir dijital fotoğraf makinesi. 5 MP çözünürlüğü ve profesyonel Schneider-Kreuznach C-Variogon 3X optik zoom lensi ile, tüm anları görüntüleme imkanı veriyor. Kumsal, kar, günbatımı ve parti gibi 19 ayrı çekim modu, her koşulda en iyi sonucu elde etme olanağı sunuyor.

Gümüş ruhu ve gece siyahı olmak üzere iki renkte sunulan V550, parlak mavi gösterge ışıklarıyla dikkat çekiyor. 2,5 inçlik ve 230.000 piksellik LCD ekran, 170 derecelik açıdan görülebiliyor. Fotoğrafları başkalarıyla paylaşmadan önce, ekranda ya da optik vizörde görüntülemek mümkün oluyor.

V550, video ve fotoğraf çekimi özelliklerini tek bir cihazda topluyor. Video çekimleri, ilk kez, otomatik olarak bir fotoğraf karesine dönüştürülüp baskı ve paylaşıma hazır hale getirilebiliyor. V550 ile, 80 dakikaya kadar sesli video çekimi yapılabiliyor. Fotoğraf makinesinin içindeki görüntü sabitleme teknolojisi sayesinde, çekimde titreme olmasının önüne geçilirken, profesyonel Schneider-Kreuznach lens kullanılarak nesneler gerçek zamanlı zoom’lamayla görüntülenebiliyor. Çekilen görüntüler, fotoğraf makinesinin büyük ve parlak LCD ekranında, neredeyse her açıdan aynı netlikle izlenebiliyor.

Kodak.com sitesinden ücretsiz indirilebilen EasyShare 5.0 yazılımı ise video kliplerinde birleştirme, döndürme ya da müzik ekleme gibi işlemler yapılmasını kolaylaştırıyor.

V550 ile, 50x75 cm’ye kadar başarılı baskılar alınabiliyor. Dahili Kodak EasyShare Photo Frame Dock 2, fotoğrafların tek bir tuşa basılarak bir bilgisayara aktarılmasını, ayrıca pillerin her zaman şarjlı olmasını sağlıyor. Bu birim, fotoğraf makinesinin LCD ekranında video ve fotoğrafları “slayt şov” olarak gösterme imkanı da veriyor.

Okuyucu Yorumları