Yeni yıl için hediye arayanlara!

Yeni yılda kendinizi veya sevdiklerinizi sevindirmek istiyorsanız, bu tablet ilginizi çekebilir!

Tablet hediye edeceklere!

Akıllı tablet ve telefonlar ile uyumlu çalışan, son teknoloji ürünleri meraklılarıyla buluşturan Smart Teknoloji, dijital çağın eğlenceli oyunlarından Fishing Game, Game of Goose, appQuiz ve Air Hockey'i tablet üstü oyun olarak yılbaşı gecesi eğlenceli vakit geçirmek ve sevdiklerine yeni yıl hediyesi almak isteyenlerin beğenisine sunuyor.

Türkiye'ye S.M.A.R.T Teknoloji tarafından getirilen, tabletinizi aile eğlencesi haline dönüştüren ürünlerle yeni yıl akşamını, aileniz ve sevdiklerinizle daha eğlenceli geçirebilirsiniz. Tabletinize indirebileceğiniz, ikili ve daha fazla kişiyle oynanan teknolojik oyunlardan Fishing Game ile tabletinizin üstündeki gölünüzde dijital balıkları tutmanın keyfine varabilir; aynı zamanda tutuğunuz balıkları "aç balıkçıl" kuşundan koruyarak oyunun heyecanına varabilirsiniz. Eğer daha klasik bir oyun tercih ederseniz size önereceğimiz Game of Goose; interaktif ve zengin grafikleriyle yıllardır her ülkede heyecanla oynanan oyun attığınız zar'a ve oyunun komutuna göre daha da heyecanlı hale gelebiliyor. Rakibiniz tam sizi geçmişken attığınız bir zarla onu geçebilir veya gelen komutla ondan çok daha geriye gidebilirsiniz, masum hırsların ve heyecanların yaşandığı Game Of Goose ile aileniz ve çocuklarınızla eğlenceli anların keyfini çıkarabilir, yılın ilk dakikalarını keyifle geçirebilirsiniz. Air Hockey ile eğlence parklarındaki air hockey heyecanını tabletinizle her yere taşıyabilir, dijital çağın dijital oyunlarının keyfini arkadaşlarınızla yaşayabilirsiniz. Sevdiklerine yeni yıl hediyesi almak isteyenlere de çok eğlenceli alternatifler sunan S.M.A.R.T Teknoloji'nin yeni yılda teknoloji severlerin beğenisine sunduğu ürünlerini Teknosa ve seçkin teknoloji noktalarında bulabilirsiniz.

Bilgi yarışması evinizde

Yeni yıla bilgimi yarıştırarak girmek istiyorum derseniz interaktif olarak ailecek oynayabileceğiniz appQuiz tam size göre. Bugüne kadar üretilmiş en gelişmiş interaktif bilgi yarışması olan appQuiz ile akıllı telefon veya tabletinizi, küçük oyunlar ve binlerce farklı soru bankası ile harika bir oyun konsoluna dönüştürebilir bilginizi sınayıp heyecan ve oyunun keyfini sevdiklerinizle yaşayabilirsiniz.

Smart Teknoloji bünyesinde yer alan, Xapptoys'un oyunları arasında yer alan bu ürünlerle yılbaşı akşamı teknoloji meraklıları için çok daha eğlenceli geçecek.

Okuyucu Yorumları